Jij kunt de iPhone SE winnen!

29 juni 2020

Deel dit bericht

Wie wil ‘m nou niet? De nieuwe iPhone SE is groots in een klein jasje. IT-ForYou heeft een splinternieuw zwartgekleurd exemplaar op kantoor liggen. Deze iPhone kan binnenkort van jou zijn!

iPhone SE winnen
Wil je kans maken op de nieuwe iPhone SE ter waarde van € 489? Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven voor onze wekelijkse IT-ForYou nieuwsbrief met Tips en Trucs en natuurlijk leuke aanbiedingen en de facebookpagina liken en delen!!.

Schrijf je nu in!!

Like de facebook pagina: Facebook pagina


Voorwaarden
1: De winactie loopt van 1 Juli t/m 30 Augustus 2020.
2: De prijs bestaat uit een iPhone SE (64 GB, zwart, model uit 2020) en wordt ter beschikking gesteld door IT-ForYou, Er wordt één prijs uitgegeven.
3:Deelname geschiedt door in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van IT-ForYou. Uitschrijven is op ieder gewenst moment mogelijk, maar bij uitschrijving vóór de trekking verklaart de deelnemer niet meer deel te nemen aan de winactie.
4: Medewerkers van IT-ForYou en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
5: De winnaar wordt bepaald door trekking op 30 Augustus 2020. Iedereen die op 30 Augustus 2020 ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van IT-ForYou, doet automatisch mee aan de trekking.
6:De winnaar wordt uiterlijk 3 Augustus 2020 op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs op het opgegeven e-mailadres. Overige deelnemers ontvangen geen bericht. Reageert de winnaar niet binnen 14 dagen, dan wordt een andere winnaar gekozen.
7: Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
8: De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product of dienst. Bij weigering of niet-aanvaarding van de prijs is IT-ForYou gerechtigd een andere winnaar te trekken.
9: Gebruik van de prijs is op eigen risico. IT-ForYou kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
10: Eventuele vragen of klachten kunnen gericht worden aan marketing@it-foryou.nl
11: IT-ForYou handelt voor deze winactie in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.