6 dagen per week te bereiken

Teamviewer

Computerhulp op afstand met Teamviewer

IT-ForYou helpt u ook graag op afstand van al uw computerproblemen af. Wij doen dit met behulp van het gratis programma Teamviewer. Met uw goedkeuring nemen we dan tijdelijk uw computer even over, zodat we u gewoon op afstand van dienst kunnen zijn. 

Download Teamviewer op uw computer

Om u op afstand computerhulp te bieden, dient u eerst Teamviewer te installeren op uw computer. Hieronder ziet u per apparaat een linkje om naar de Teamviewer download pagina te gaan. 

teamviewer

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Maandag t/m zaterdag tot 23:00 bereikbaar

Kies voor welk apparaat u Teamviewer wilt downloaden

Windows

Mac

Android

Linux

Veelgestelde vragen

U installeert Teamviewer op uw computer. Vervolgens geeft u een unieke ID en wachtwoord aan ons door, zodat we de computer, met uw toestemming, tijdelijk kunnen overnemen. Desnoods lopen we onze stappen gezamenlijk met u door, bijvoorbeeld via de telefoon.

Jazeker. U geeft ons altijd eerst toestemming om uw computer over te nemen op afstand. Daarnaast kunt u er “live” bij zitten en meekijken met wat we aan het doen zijn. 

Vragen over Teamviewer?

Stel ze gerust aan de IT experts van IT-ForYou.