6 dagen per week te bereiken

Particuliere diensten

Hier vindt u alle particulier ICT diensten van IT-ForYou overzichtelijk op een rijtje. Kies een dienst uit om hier meer over te weten.

Alle particulier ICT diensten van IT-ForYou

Voor particulier ICT gebruik is het gewenst om vooral snel, veilig en efficiënt te kunnen werken. De dienstverlening van IT-ForYou zit zo in elkaar dat we hier altijd rekening mee houden. Wij maken ICT aan huis heel toegankelijk!

Thuiswerken

Ontdek alle mogelijke om uw huis slimmer, duurzamer of veiliger te maken met onze smart home producten. 

Cursus

Ontwikkel uzelf met één van onze computercursussen aan huis. 

Heeft u vragen over een particulier ICT dienst?

Neem gerust contact op met mij. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden van ICT.

Maandag tot zaterdag tot 23:00 bereikbaar

Onderhouds pakketten support

1 device

Meest gekozen

2 devices

3 devices

Op zoek naar een betrouwbaar onderhoudscontract voor uw computer? Bij IT-ForYou bieden wij een uitgebreid onderhoudscontract aan om uw computer in optimale staat te houden. Met onze maandelijkse opschoonservice op afstand zorgen wij ervoor dat uw computer snel en veilig blijft functioneren.

Ons onderhoudscontract is beschikbaar vanaf 5 euro per maand per apparaat. Dit contract omvat een uur opschoonservice op afstand, elke maand. Hieronder vindt u een overzicht van de taken die wij uitvoeren:

  1. Verwijderen van tijdelijke bestanden en internetrommel: We zorgen ervoor dat uw computer vrij blijft van onnodige bestanden en gegevens die de prestaties kunnen vertragen.
  2. Controleren en opschonen van het systeemregister: We voeren regelmatig controles uit op het systeemregister om eventuele fouten en overtollige gegevens te identificeren en op te schonen.
  3. Computer controleren op virussen en malware: We scannen uw computer op virussen, malware en andere kwaadaardige programma’s om uw systeem te beschermen tegen bedreigingen.
  4. Updaten van software en beveiligingspatches: We zorgen ervoor dat uw software up-to-date is en dat alle essentiële beveiligingspatches zijn geïnstalleerd, zodat uw computer beschermd blijft tegen kwetsbaarheden.
  5. Persoonlijk advies over optimalisatie en onderhoud: We staan klaar om u persoonlijk advies te geven over hoe u uw computer optimaal kunt benutten en welke maatregelen u kunt nemen om het onderhoud te verbeteren.

Wanneer u kiest voor ons onderhoudscontract, kunt u erop vertrouwen dat uw computer in goede handen is. Wij streven ernaar om u een probleemloze computerervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw werk of andere activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw computer in topconditie te houden!

6 dagen per week support

De service dienst van IT-ForYou is 6 dagen per week bereikbaar. We bieden onze diensten aan via computerhulp op afstand of we komen bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij zeggen wat we kunnen doen én doen wat we zeggen!

Voordelige prijzen

IT-ForYou hanteert betaalbare tarieven omdat we vinden dat particulier ICT voor iedereen bereikbaar moet zijn. U moet thuis volop kunnen werken met ICT en daar gaan wij alles aan. ICT aan huis is bij ons dan ook altijd betaalbaar!

Veelgestelde vragen

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Graag zelfs! Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, en willen ook graag dat u zelf wat opsteekt over ICT. Daarom vinden wij het prettig om zaken direct aan u uit te leggen. ICT aan huis is voor vele klanten van ons een fijne optie. 

Voorlopig kunnen we de regio’s Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam, Leiden en omstreken bedienen. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Particulier ICT gewoon goed geregeld met IT-ForYou

Op een haperend computersysteem zit niemand te wachten. IT-ForYou zorgt voor professionele computerhulp en systeembeheer bij zakelijke en particuliere klanten. Wij bieden veel diensten van alle soorten en maten, van helpen met problemen met de printer tot het aanleggen van een geheel netwerk. Neem nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Computer reparatie

Voor al uw computer reparatie, laptop reparatie of reparaties aan uw smartphone en tablets, IT-ForYou kan het allemaal. Of het nu gaat om een moederkast, werkstation, volledige computer of software, de computer expert van IT-ForYou kan elke pc, laptop, tablet of smartphone repareren. Computer reparatie is ook een stuk duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe! Kijk snel op onze reparatie pagina

Systeembeheer

Onder systeembeheer verstaan wij het gezond en up-to-date houden van al uw software, netwerken en computersystemen binnen uw bedrijf of thuiswerkplek. IT-ForYou zorgt er voor dat al uw systemen weer naar behoren werken. Wij onderhouden systemen en netwerken, maar kunnen ook benodigde software voor u installeren en inrichten. Bekijk onze pagina over systeembeheer

Computer onderhoud

Door uw computer onderhoud uit te besteden bij IT-ForYou, heeft u altijd de zekerheid dat uw apparaat naar behoren werkt en up-to-date is. Kies voor onze unieke onderhoudspakketten, of stuur uw apparaat gerust op naar IT-ForYou. Binnen enkele werkdagen heeft u uw computer of laptop weer terug en geniet u volop van uw apparaat dat weer als nieuw werkt. Meer weten? Lees meer over computer onderhoud.