6 dagen per week te bereiken

Particulieren diensten

Hier vindt u alle particuliere ICT diensten van IT-ForYou overzichtelijk op een rijtje. Kies een dienst uit om hier meer over te weten.

Alle particuliere ICT diensten van IT-ForYou

Voor particulier ICT gebruik is het gewenst om vooral snel, veilig en efficiënt te kunnen werken. De dienstverlening van IT-ForYou zit zo in elkaar dat we hier altijd rekening mee houden.

Heeft u vragen over een particuliere ICT dienst?

Neem gerust contact op met mij. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden van ICT.

Maandag tot zaterdag tot 23:00 bereikbaar

Onderhouds pakketten support

1 device

Meest gekozen

2 devices

3 devices

6 dagen per week support

De service dienst van IT-ForYou is 6 dagen per week bereikbaar. We bieden onze diensten aan via computerhulp op afstand of we komen bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij zeggen wat we kunnen doen én doen wat we zeggen!

Voordelige prijzen

De service dienst van IT-ForYou is 6 dagen per week bereikbaar. We bieden onze diensten aan via computerhulp op afstand of we komen bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij zeggen wat we kunnen doen én doen wat we zeggen!

Veelgestelde vragen

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Graag zelfs! Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, en willen ook graag dat u zelf wat opsteekt over ICT. Daarom vinden wij het prettig om zaken direct aan u uit te leggen. 

Voorlopig kunnen we de regio’s Bollenstreek, Haarlemmermeer, Amsterdam, Leiden en omstreken bedienen. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

ICT gewoon goed geregeld met computerhulp en systeembeheer

Op een haperend computersysteem zit niemand te wachten. IT-ForYou zorgt voor professionele computerhulp en systeembeheer bij zakelijke en particuliere klanten. Wij bieden veel diensten van alle soorten en maten, van helpen met problemen met de printer tot het aanleggen van een geheel netwerk. Neem nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Computer reparatie

Voor al uw computer reparatie, laptop reparatie of reparaties aan uw smartphone en tablets, IT-ForYou kan het allemaal. Of het nu gaat om een moederkast, werkstation, volledige computer of software, de computer expert van IT-ForYou kan elke pc, laptop, tablet of smartphone repareren. Computer reparatie is ook een stuk duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe! Kijk snel op onze reparatie pagina

Systeembeheer

Onder systeembeheer verstaan wij het gezond en up-to-date houden van al uw software, netwerken en computersystemen binnen uw bedrijf of thuiswerkplek. IT-ForYou zorgt er voor dat al uw systemen weer naar behoren werken. Wij onderhouden systemen en netwerken, maar kunnen ook benodigde software voor u installeren en inrichten. Bekijk onze pagina over systeembeheer

Computer onderhoud

Door uw computer onderhoud uit te besteden bij IT-ForYou, heeft u altijd de zekerheid dat uw apparaat naar behoren werkt en up-to-date is. Kies voor onze unieke onderhoudspakketten, of stuur uw apparaat gerust op naar IT-ForYou. Binnen enkele werkdagen heeft u uw computer of laptop weer terug en geniet u volop van uw apparaat dat weer als nieuw werkt. Meer weten? Lees meer over computer onderhoud.