6 dagen per week te bereiken

Contact

* Mochten wij uw telefoonoproep missen dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug

Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 21:00
Zondag Op afspraak

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Maandag t/m zaterdag tot 23:00 bereikbaar

Algemene gegevens

Ooievaarstraat 50
2162 XS Lisse
(bezoek alleen op afspraak)

KVK nummer: 75766442

BTW nummer: NL002237460B36

Bankrekening: NL26 INGB 0008 1351 36

Werkplaats / computerwinkel

Jadelaan 137

2132 XZ Hoofddorp

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 15:00
Op zaterdag en zondag gesloten

Contactformulier

Wij willen u wijzen op ons privacy en cookiebeleid alvorens u gebruik maakt van het formulier.

Veelgestelde vragen

Bij kleine bedrijven en instellingen is vaak geen plek voor een eigen ICT-afdeling. Toch wilt u met zekerheid door kunnen werken zonder problemen als: virussen, verloren documenten, niet werkende printers en trage computersystemen.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

 • storingsopvolging
 • installatie
 • onderhoudwerkzaamheden

U bent als zzp’er voor uw werk en inkomen steeds meer afhankelijk van uw ICT apparatuur, netwerk en internetvoorziening. Deze faciliteiten moeten uw werk eenvoudiger maken zonder dat u daaraan veel tijd moet besteden.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Stuur een e-mail naar administratie@it-foryou.nl en vermeld hierbij de volgende gegevens:

 • Bedrijfsnaam / klantnaam
 • E-mailadres
 • Einddatum (datum waarop dienstverlening daadwerkelijk stopt)
 • Laatste factuurnummer
 • Productnummers en omschrijving
 • Overige opmerking (bijvoorbeeld reden van opzegging)

Let op:

 • Zonder factuurnummer en productomschrijving kunnen wij uw opzegging niet in behandeling nemen. 
 • We hanteren altijd minimaal een kalendermaand als opzegtermijn.
 • Sommige producten hebben een afwijkende opzegtermijn zoals beschreven in het contract. De termijn in het contract is altijd bindend.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het veiligstellen van uw gegevens zoals email en bedrijfsdata. Wij kunnen u wel uiteraard bij helpen.
 • Wanneer u een domein wilt verhuizen stopt de facturatie pas wanneer het domein daadwerkelijk weg verhuisd is. Hier bent u zelf verantwoordelijk voor.

IT-ForYou is altijd bereikbaar via Whatsapp. 

U kunt alles gerelateerd aan ICT aan ons vragen. Wij zullen alleen vanwege de veiligheid nooit persoonlijke informatie, wachtwoorden of pincodes via WhatsApp verstrekken of aan u opvragen. Dit doen we altijd via een ander geverifieerd communicatiekanaal.

Komt uw mobiele nummer nog niet voor in onze administratie? Dan vragen we altijd even om het nummer via de mail of de telefoon bij ons aan te melden. Zo hebben wij de zekerheid dat we altijd de juiste persoon spreken.

Onze WhatsApp berichten worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Daarom kan het in sommige situaties handiger zijn als u direct ons belt. Wanneer er sprake is van een ernstige storing bijvoorbeeld.

Een storing komt nooit gelegen. Belt u ons buiten kantooruren om een ernstige storing door te geven, dan krijgt u iemand van onze callcenter aan het woord. De medewerker controleert of het bedrijf waarvoor u belt een servicecontract bij ons heeft. Als dit het geval is dan wordt zo snel mogelijk de storing doorgezet naar juiste specialist.