6 dagen per week te bereiken

Werken in de cloud

Wilt u ook efficiënte cloud oplossingen ervaren?

Dan bent u bij IT-ForYou aan het juiste adres! Wij richten de volledige Cloud helemaal naar uw wensen in, en zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt. Wij werken met twee bekende cloud systemen: Microsoft Office 365 en Google Workspace. Voor welke cloud oplossing kiest u? Wij helpen u graag met kiezen. 

it-foryou ict beheer

Waarom werken in de cloud?

Werken in de cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken, en wordt alleen maar geavanceerder en relevanter. Daarom is het verstandig om mee te gaan met de tijd. Altijd en overal toegang tot uw systemen, bestanden en data is belangrijker dan ooit. Dat betekent des te meer dat de cloud omgeving veilig moet zijn. U wilt namelijk geen belangrijke data in de verkeerde handen, of helemaal kwijt zijn. IT-ForYou helpt u om efficiënt en veilig te te kunnen werken in de cloud. Wat wij voor u kunnen doen:

  • het volledig inrichten van een cloud omgeving naar wens;
  • u adviseren over Microsoft of Google cloud oplossingen en de mogelijkheden die bij uw situatie of bedrijf passen;
  • uw cloud omgeving veilig en beschermd houden;
  • uw cloud omgeving operationeel houden en waar nodig het verlenen van support.

Microsoft 365

Zakelijke klanten werken graag met Microsoft 365 omdat alle Microsoft programma’s hiermee gemakkelijk samenwerken. Wilt u ook werken in deze cloud omgeving? Of heeft u bijvoorbeeld problemen met systemen als Microsoft Outlook? Laat het ons dan weten!

logo Microsoft 365

Google Workspace

Het grote voordeel van Google Workspace is dat al uw Google programma’s en bestanden zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Bestanden zijn simpel en snel met collega’s te delen. Werken in de Google cloud? Laat het IT-ForYou weten en wij regelen het voor u!

Google Workspace support door IT-ForYou
computer winkel lisse IT-ForYou

Voordelen van cloud oplossingen

Nog niet overtuigd van het nut van het werken in de cloud? Wij sommen een aantal voordelen op:

  • Cloud computing stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot hun gegevens, software en applicaties vanaf vrijwel elk apparaat met internettoegang;
  • Cloudservices bieden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk IT-resources op te schalen of terug te schalen op basis van de behoeften van uw bedrijf;
  • Cloudopslag- en samenwerkingstools maken het gemakkelijk voor teams om documenten en bestanden te delen, samen te werken aan projecten in real-time en feedback te geven. Zonder gedoe van het heen en weer e-mailen van bestanden!
  • Werken in de cloud is veilig en betrouwbaar. Back-ups zijn zo gemaakt en uw voortgang wordt automatisch in de cloud opgeslagen.

Veel gestelde vragen over werken in de cloud

De cloud is in feite niets anders dan een gedeelde online omgeving waarin u samen met collega’s gemakkelijk bestanden kunt delen. De cloud slaat dus geen bestanden lokaal op, maar in een afgesloten openbare ruimte. Werken in de cloud zorgt voor efficiënt, snel en beveiligd werken. 

Wij doen voornamelijk Microsoft Office 365 en Google Workspace, omdat deze cloud omgevingen het meest gebruikt worden onder onze klanten. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke support plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Werken in de cloud?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou