6 dagen per week te bereiken

Computerwinkel Lisse

Nieuwe computer Lisse nodig? Wij helpen u bij de beste keuze

Wanneer u toe bent aan een nieuwe computer, stellen wij aan de hand van uw behoefte een gebruikersprofiel op. Vervolgens stellen wij voor u een betrouwbare en snelle computer samen die op de toekomst is voorbereid. U hoeft niet eens naar een fysieke computerwinkel in Lisse te gaan, want wij hebben direct een voorraad voor u klaarstaan!

it-foryou ict beheer

Interesse in een nieuwe computer?

Heeft u interesse in een nieuwe computer, neem dan gerust contact met ons op. Na het opstellen van uw gebruikersprofiel maken wij voor u vrijblijvend een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij de computer voor u samenstellen. Zodra de nieuwe computer gereed is, maken wij een afspraak met u en komen wij de nieuwe computer bij u thuis plaatsen. Indien gewenst maken wij een back-up van uw data en kopiëren wij deze naar uw nieuwe systeem. 

Wij zorgen ervoor dat uw randapparatuur zoals een printer, webcam en scanner weer functioneert op uw nieuwe computer. Ook zorgen wij voor de juiste instellingen van e-mail, internet en antivirus. Ten slotte instrueren we u in het gebruik van uw nieuwe systeem. IT-ForYou is uw computerwinkel in Lisse, zonder dat u naar een fysieke winkel hoeft!

Altijd een nieuw apparaat tot uw beschikking

Een nieuwe computer of een nieuwe laptop heeft u via IT-ForYou zo binnen. Wij kunnen zowel een nieuwe als een tweedehands apparaat regelen voor u. Bekijk onze pagina over het kopen van een nieuwe computer of over het kopen van een nieuwe laptop voor meer informatie. 

computer winkel lisse IT-ForYou

Een computer op maat

Wilt u een computer puur voor tekstverwerken en internet, dan stemmen wij de computer daar op af. Wilt u een computer waar u films mee kunt kijken of foto’s op kunt bewerken? Dan stemmen we hem daar weer op af. Als u een goede game pc wilt, zorgen wij dat de computer helemaal getuned wordt voor games. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een computer speciaal naar uw wensen samen te stellen. 

Wij gebruiken uitsluitend A-merken voor de hardware. Daarom kunnen wij op nieuwe systemen een garantieperiode van 2 jaar hanteren. Liever een computer huren dan kopen? Kijk dan even naar onze huur mogelijkheden!

stuur je apparaat op naar it-foryou voor onderhoud

Veel gestelde vragen over onze computerwinkel Lisse

Het mooie van IT-ForYou is dat wij u persoonlijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben geen fysieke winkel. U geeft aan wat uw specifieke wensen zijn, en wij regelen de perfecte computer voor u! Uiteraard krijgt u van ons eerst een vrijblijvend voorstel. Als u akkoord bent, gaan wij voor u aan de slag!

Als u de oude computer niet wilt houden voeren wij deze veilig voor u af. Alle gegevens worden vernietigd en de computer wordt milieuvriendelijk afgevoerd zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo heeft u een veilig gevoel waarbij uw oude gegevens niet zomaar ergens op straat komen te liggen.

Jazeker, wij verhuren ook goede computers en laptops. Kijk voor meer informatie hier op onze verhuurpagina’s. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Computerwinkel Lisse?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou