6 dagen per week te bereiken

Computer reparatie Haarlem

Wij repareren computers in Haarlem en omgeving

Heeft u problemen met uw computer en woont u in de omgeving van Haarlem? Of het nu gaat om een trage computer, een virusinfectie, hardwareproblemen, of dataverlies, computer reparatie in Haarlem is vaak een betere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe.

it-foryou ict beheer

Computer reparatie in Haarlem: zo geregeld

Vanuit onze werkplaats in Hoofddorp zijn we binnen no-time in Haarlem en omgeving voor uw computer reparatie klus. U kunt natuurlijk uw computer of laptop ook gewoon bij ons afleveren. Wij gaan dan direct aan de slag om uw computer weer helemaal in orde te maken. Binnen maximaal enkele werkdagen laten we het u weten als uw apparaat gerepareerd is.

Wanneer uw computer laten repareren?

Herkent u één of meerdere van de volgende situaties? Dan is computer reparatie in Haarlem voor u een goede oplossing.

  • Uw computer is traag of functioneert niet meer naar behoren. Een veelvoorkomend probleem bij veel computergebruikers is dat hun apparaat na verloop van tijd trager wordt. Dit kan liggen aan opgehoopte bestanden, malware of de behoefte aan hardware-upgrades. Wij kunnen uw computer nakijken, de oorzaak van het probleem vaststellen en een passende oplossing bieden, zoals het verwijderen van ongewenste software, het installeren van extra RAM, of het opschonen van uw besturingssysteem.
  • Uw computer of laptop vertoont hardware problemen. Of het nu gaat om een defecte harde schijf, een kapot beeldscherm of problemen met het moederbord, hardwareproblemen vereisen vaak de expertise van een professional. Onze reparateurs zijn ook actief in Haarlem en beschikken over de nodige onderdelen en expertise om uw computer snel en effectief te repareren.
  • U bent belangrijke data verloren. Het verlies van belangrijke bestanden en gegevens kan een nachtmerrie zijn voor elke gebruiker. Of uw gegevens nu verloren zijn gegaan door een technisch defect of per ongeluk zijn verwijderd, wij kunnen helpen bij het herstellen van deze bestanden. Met geavanceerde data recovery technieken halen wij gegevens voor u terug die voor u van onschatbare waarde zijn.
computer winkel lisse IT-ForYou
computer reparatie hoofddorp

Computer reparatie: waarom IT-ForYou?

Wij van IT-ForYou streven ernaar dat u zo snel mogelijk ongehinderd weer aan de slag kunt. Wij vinden het belangrijk dat alle ICT-oplossingen goed werken, betaalbaar zijn en volledige support hebben. Daar staat IT-ForYou voor. Doordat wij 24/7 voor u klaar staan, kunt u altijd rekenen op specialistische zorg als u behoefte heeft aan een computer reparatie, ook in omgeving Haarlem.

Plan hier direct uw route naar onze werkplaats in Hoofddorp! 

Veel gestelde vragen over computer reparatie Haarlem

U heeft een reparatie nodig aan uw computer, laptop of smartphone? Bel ons op 085 902 3864 en vertel uw probleem. Wij maken en inschatting van de werkzaamheden en kunnen dit zowel bij u thuis doen, als op onze eigen locatie.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

  • storingsopvolging
  • installatie
  • onderhoudwerkzaamheden

Hoeveel uw computer reparatie kost hangt af van een aantal factoren zoals het apparaat, de aard van het probleem en de geschatte werkuren om het probleem op te lossen. Soms kost het u slechts een paar tientjes. Andere keren zijn de kosten hoger.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. U kunt ook gewoon langskomen bij ons in de werkplaats in Hoofddorp! Op de zaterdag en zondag is deze locatie dicht. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Computer reparatie Haarlem?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou