6 dagen per week te bereiken

Computer reparatie Noordwijkerhout

Ook uw computer snel laten repareren? Wij helpen u ook in Noordwijkerhout

IT-ForYou staat voor u klaar als u behoefte heeft aan een computer reparatie in omgeving Noordwijkerhout. Wij zijn er voor u wanneer er problemen zijn met uw computer, laptop, tablet of smartphone. Helder, betaalbaar én snel!

it-foryou ict beheer

Ook uw computer snel laten repareren?

Op zoek naar betrouwbare computer reparatie in Noordwijkerhout? Bij IT-ForYou bieden we een uitgebreid scala aan diensten, van computerhulp tot reparatie. Ongeacht welk probleem zich voordoet, van een kapot beeldscherm tot een vastgelopen harde schijf, we hebben de oplossing voor u. En zelfs als het probleem niet te wijten is aan een technisch defect, kunnen we helpen. Een greep uit onze werkzaamheden:

 • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
 • Een computer sneller maken;
 • Een gecrashte computer weer laten functioneren.
 • Virussen verwijderen
 • Het herstellen van foutmeldingen
 • Het oplossen van een vastgelopen systeem
 • Belangrijke Windows updates installeren
 • Email problemen oplossen
 • Computer opnieuw installeren
 • Installeren van software
 • Pc opschonen
 • Scannen van de computer op virussen
 • Een back-up maken van belangrijke bestanden
 • Installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows)

Waarom computer reparatie Noordwijkerhout?

Heeft u moeite met een specifiek programma dat niet meer werkt, of zijn er problemen na een besturingssysteemupdate?  IT-ForYou staat voor u klaar met advies en expertise. We komen persoonlijk naar uw locatie om uw computer deskundig te repareren, of het nu gaat om software- of hardwareproblemen. Ons doel is om u weer zorgeloos gebruik te laten maken van uw computer. Hiermee bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar voorkomt u ook de prijzige aanschaf van een nieuwe laptop of pc.

computer winkel lisse IT-ForYou

Computer reparatie: waarom IT-ForYou?

Als u op zoek bent naar professionele computer reparatie en -hulp in Noordwijkerhout, neem dan contact op met IT-ForYou. Wij staan garant voor snelle en effectieve oplossingen voor al je technische problemen. Onze voordelen op een rij:

computer reparatie Noordwijkerhout

Veel gestelde vragen over computer reparatie Noordwijkerhout

U heeft een reparatie nodig aan uw computer, laptop of smartphone? Bel ons op 085 902 3864 en vertel uw probleem. Wij maken en inschatting van de werkzaamheden en kunnen dit zowel bij u thuis doen, als op onze eigen locatie.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

 • storingsopvolging
 • installatie
 • onderhoudwerkzaamheden

Hoeveel uw computer reparatie kost hangt af van een aantal factoren zoals het apparaat, de aard van het probleem en de geschatte werkuren om het probleem op te lossen. Soms kost het u slechts een paar tientjes. Andere keren zijn de kosten hoger.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Computer reparatie Noordwijkerhout?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou