6 dagen per week te bereiken

Computer reparatie Noordwijkerhout

Ook uw computer snel laten repareren? Wij helpen u ook in Noordwijkerhout

IT-ForYou staat voor u klaar als u behoefte heeft aan een computer reparatie in omgeving Noordwijkerhout. Wij zijn er voor u wanneer er problemen zijn met uw computer, laptop, tablet of smartphone. Helder, betaalbaar én snel!

it-foryou ict beheer

Ook uw computer snel laten repareren?

Op zoek naar betrouwbare computer reparatie in Noordwijkerhout? Bij IT-ForYou bieden we een uitgebreid scala aan diensten, van computerhulp tot reparatie. Ongeacht welk probleem zich voordoet, van een kapot beeldscherm tot een vastgelopen harde schijf, we hebben de oplossing voor u. En zelfs als het probleem niet te wijten is aan een technisch defect, kunnen we helpen. Een greep uit onze werkzaamheden:

 • Dataherstel van een gecrashte harde schijf;
 • Een computer sneller maken;
 • Een gecrashte computer weer laten functioneren.
 • Virussen verwijderen
 • Het herstellen van foutmeldingen
 • Het oplossen van een vastgelopen systeem
 • Belangrijke Windows updates installeren
 • Email problemen oplossen
 • Computer opnieuw installeren
 • Installeren van software
 • Pc opschonen
 • Scannen van de computer op virussen
 • Een back-up maken van belangrijke bestanden
 • Installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows)

Waarom computer reparatie Noordwijkerhout?

Heeft u moeite met een specifiek programma dat niet meer werkt, of zijn er problemen na een besturingssysteemupdate?  IT-ForYou staat voor u klaar met advies en expertise. We komen persoonlijk naar uw locatie om uw computer deskundig te repareren, of het nu gaat om software- of hardwareproblemen. Ons doel is om u weer zorgeloos gebruik te laten maken van uw computer. Hiermee bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar voorkomt u ook de prijzige aanschaf van een nieuwe laptop of pc.

computer winkel lisse IT-ForYou

Computer reparatie: waarom IT-ForYou?

Als u op zoek bent naar professionele computer reparatie en -hulp in Noordwijkerhout, neem dan contact op met IT-ForYou. Wij staan garant voor snelle en effectieve oplossingen voor al je technische problemen. Onze voordelen op een rij:

computer reparatie Noordwijkerhout

Veel gestelde vragen over computer reparatie Noordwijkerhout

U heeft een reparatie nodig aan uw computer, laptop of smartphone? Bel ons op 085 902 3864 en vertel uw probleem. Wij maken en inschatting van de werkzaamheden en kunnen dit zowel bij u thuis doen, als op onze eigen locatie.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

 • storingsopvolging
 • installatie
 • onderhoudwerkzaamheden

Hoeveel uw computer reparatie kost hangt af van een aantal factoren zoals het apparaat, de aard van het probleem en de geschatte werkuren om het probleem op te lossen. Soms kost het u slechts een paar tientjes. Andere keren zijn de kosten hoger.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Computer reparatie Noordwijkerhout?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou