6 dagen per week te bereiken

Reviews

google
Arnoud Draisma
10 mei 2023

Snelle levering, goede prijzen, persoonlijk advies. Aanrader

google
Zallxy
10 mei 2023

Vandaag mijn pc bij IT-foryou ingeleverd om hem te laten maken en dezelfde dag al kunnen ophalen! Zeker aan te raden! Goede en snelle service voor een lage prijs.

google
Tom Pintens
10 april 2023

Altijd bereikbaar, Goede prijzen en leveren naar Belgie als je contact opneemt. Verdient 5 sterren!

google
Machteld Wierenga
7 april 2023

Mijn Apple computer was gevallen en deed het niet meer. Dan ga je zoeken naar een betrouwbare bedrijf die mogelijk jouw computer weer kan repareren. Maar betrouwbaarheid moet je ervaren. Ik kwam bij ItForYou terecht waar Cor van Vadevelde vermeldde dat het moederbord stuk was. In overleg, waar hij mij prima in adviseerde, een nieuwe Apple gekocht. De contacten daarover werden heel goed onderhouden. Bij iedere vraag kreeg ik snel een reactie. Cor heeft heel veel moeite gedaan om toch nog een manier of persoon te vinden om de data van kapotte PC over te zetten op nieuwe PC. Het bleek echter dat de SSD vast gesoldeerd was en overzetten niet mogelijk was. Dat lukt bij een data recovery bedrijf misschien wel maar dan ben je zeker tegen de 1000 euro kwijt. Over de service en afhandeling ben ik dik tevreden. Cor is voor mij een lot uit de loterij! Ik heb bij Cor een jaarlijks abonnement genomen waarbij hij mijn PC maandelijks controleert en de service bied om bij vragen en/of problemen te begeleiden. Als ik toestemming geef kan Cor ‘meekijken’ in mijn PC. Hoe fijn is dat en zeker als je al op leeftijd bent. Mijn ervaring is dus dat hij betrouwbaar is . Dat heeft hij bewezen. Deskundig en erg klant gericht is. Veel dank Cor.

google
Nick Verdegaal
2 april 2023

Heel fijn dat ik in het weekend geholpen ben . Snelle service

google
Jasmijn Boering
29 maart 2023

IT-For-You heeft me uit brand geholpen met mijn internet. Situatie: ik huur de begane grond van een huurwoning en we delen 1 glasvezelaansluiting, en de meterkast was een rommel. De KPN Monteur wist er geen chocola van te maken en toen werd ik getipt om bij IT For You om advies te vragen. Direct contact en superhandig dat ik foto's kon whatsappen. Ook binnen een paar uur een afspraak gekregen. Kortom: topservice

google
Petra Kemper
23 maart 2023

Internet problemen:, afspraak gemaakt en ben keurig en PERFECT geholpen. Dit bedrijf is echt een aanrader.

google
Resi Buijs
20 maart 2023

Cor geeft kundig advies, op maat gemaakt naar mijn wensen en mogelijkheden. Cor biedt snelle service en is goed te bereiken. Cor denkt mee in waarin ik IT nodig heb en ook in wat beste past in mijn situatie, zowel privé als ook in werkomgeving.

Super service! Ben snel geholpen en het werk weer naar behoren.

google
Rianne Coens-Kats
15 maart 2023

Had laatst hulp nodig met wijzigingen aan onze pagina. De medewerker was kundig, geduldig en had het issue ook nog eens vlot en simpel opgelost. Zo'n fijn bedrijf. Kundige en vriendelijke medewerkers, super service and aanbod. Wij blijven zeker it for you gebruiken en ik kan het iedereen aanraden!

google
Saddaf Habibzai
13 maart 2023

Wat een geweldige service bieden jullie aan. Op zondagochtend een voicemail ingesproken en zondagmiddag stonden jullie op de stoep! Dat noem ik nou een hele snelle, vriendelijke en bovenal betrouwbare service! Dank, zeker vijf sterren waard. Ook fijn dat jullie tips hebben gedeeld met mij en geen computer/tablet vraag is bij jullie te gek!

google
Nol De Keizer
12 maart 2023
Load More