6 dagen per week te bereiken

Microsoft 365 ondersteuning

Microsoft 365: uw favoriete progamma’s in één

De IT-oplossingen van Microsoft zijn wereldwijd bekend en geeft bedrijven de mogelijkheid om efficiënt te werken. Het zakelijke Microsoft 365 Business Cloud Platform is een ideale oplossing en wordt volledig door IT-ForYou aangeboden en naar wens ingericht.

it-foryou ict beheer

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is een abonnementsservice die toegang biedt tot handige Microsoft Office-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, evenals cloud-gebaseerde diensten zoals e-mail en online opslag. Het is ontworpen voor bedrijven en organisaties van alle afmetingen. Met een abonnement op Microsoft 365 Business kunnen gebruikers de nieuwste versies van de Office-apps installeren op meerdere apparaten en overal met een internetverbinding toegang krijgen tot hun bestanden en e-mails. Bovendien bevat Office Business samenwerkings- en communicatietools, zoals Skype for Business, die teams kunnen helpen efficiënter samen te werken.

Met Microsoft 365 Business wordt een onderneming nog meer flexibel. Het pakket is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de meest recente softwareversies van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen u bepaalt wie de bestanden kan inzien en/of mag bewerken. Zonder toegewezen rechten zijn de bestanden niet toegankelijk.

Liever aan de slag met Google Workspace? Ook dan helpen wij u graag.

Verschillende Microsoft 365 abonnementen

Hieronder leest u meer informatie over alle Microsoft 365 abonnementen die er zijn. Welke zou het beste bij u passen? Wij helpen u de juiste keuze te maken, dus neem vooral contact met ons op!

Microsoft 365 Exchange Online Microsoft 365 Business Basic Microsoft 365 Business Standard Microsoft 365 Business Premium
 • E-mail met 50 GB opslag
 • Eigen domeinnaam
 • Beheer agenda’s plan
 • Toegang tot Outlook web applicatie
 • Synchronisatie op computer, laptop, tablet en smartphone
 • Geen licenties inbegrepen
 • Jaar abonnement
 • Exchange Mailbox met 50 GB opslag
 • 1 TB opslag in OneDrive
 • Toegang tot Outlook web applicatie
 • Geen licenties inbegrepen voor bureaubladversies Microsoft Office
 • Mobiele Office Apps op IOS en Android
 • Jaar abonnement
 • Exchange Mailbox met 50 GB opslag
 • 1 TB opslag in OneDrive
 • Online en offline toegang tot Office
 • Inclusief Microsoft Teams, Microsoft Bookings en Sharepoint
 • Licenties inbegrepen voor bureaubladversies op Microsoft Windows 11 en Mac
 • Up-to-date: altijd de laatste versie op pc en laptop
 • Jaar abonnement
 • Bevat alles van Microsoft 365 Business Standard
 • Extra diensten zoals Microsoft Intune voor extern beheer van apparaten
 • Azure Information Protection om bedrijfsgegevens te beschermen
 • Biedt uitgebreide beheeropties voor computers, laptops en mobiele apparaten
 • Bij diefstal of verlies: wis bestanden
 • Endpoint Management, Forceer Windows en Office updates
 • Jaar abonnement

 

Microsoft Office 365 voor zakelijk gebruik
Microsoft Azure Virtual Desktop
Haal alles uit Microsoft 365

In onze dienstverlening is de configuratie volledig inbegrepen. Maar, ook persoonlijk advies om het maximale uit Microsoft Office 365 te halen behoort tot onze standaard werkzaamheden. Microsoft 365 Business is ook goed te combineren met Microsoft Azure Desktop. Ook daar kunnen we uiteraard bij helpen.

Hulp nodig bij installatie en/of configuratie?

Wij helpen u graag! IT-ForYou heeft de specialisten in huis om voor uw bedrijf de gehele Microsoft 365 te installeren en te configureren. Bel ons op 085 902 3864 of vul het contactformulier hieronder in!

Veelgestelde vragen over Microsoft 365

Wat is het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365?

Microsoft had in 2018 verschillende abonnementen en licenties voor zowel particulier en zakelijk gebruik. Om de verwarring minder groot te maken heeft Microsoft de namen van de zakelijke producten gewijzigd. Office 365 is Microsoft 365 geworden, wat een verzamelnaam voor de Office-producten en zakelijke cloud toepassingen.

Heb ik een eigen domeinnaam nodig?

Om Microsoft 365 volledig te benutten, is het nodig om een eigen domeinnaam te hebben. Het gebruik van een eigen domeinnaam in combinatie met Microsoft 365 biedt allerlei voordelen zoals het instellen van gepersonaliseerde e-mailadressen, wat een professionele uitstraling geeft aan je bedrijf of organisatie.

Werkt Microsoft 365 op mijn computer en laptop?

De producten van Microsoft 365 werken op alle recente computers, laptops, smartphones en tablets (3 jaar of jonger). Voor sommige functionaliteiten (zoals extern beheer) zijn aanvullende licenties zoals Windows 10 Professional nodig.

logo Microsoft 365

De voordelen

Ongekende productiviteit, thuis én op kantoor
Uw bedrijfsgegevens, apparaten en klantgegevens zijn goed beveiligd met Microsoft 365
Met slechts één productiviteitsoplossing bespaart u al gauw veel kosten en verbetert u de productiviteit van uw team
IT-ForYou regelt de installatie en inrichting van uw account

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Ik moest voor mijn opleiding voor maar één blok een grafisch programma hebben die mijn eigen laptop niet aan kon, vandaar dat ik graag een laptop wou huren. Ik stuurde via de site een berichtje met de vraag of de laptops die te huur waren het programma wel aankonden en ik werd meteen geholpen! Ze hebben persoonlijk gecontroleerd of de laptop het aan kon en kon heb die zelfde dag nog ophalen! Nu ik de laptop hebt werkt die super goed en ben ik er mega blij mee dat dit zo probleemloos verliep.

Juliette Hendriks

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Altijd bereikbaar, goede prijzen en leveren naar België als je contact opneemt. Verdient 5 sterren!

Tom Pintens

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Heel servicegericht en vriendelijk. Goede oplossingen voor een complex probleem. Erg fijn dat Cor na een dag al een nieuwe machine kon installeren en ons bedrijf weer op de rit heeft gezet. Echt een aanrader!

Arjan Posthumus

5/5
Wat een prettige ervaring. Per direct werd ik geholpen, wat zelfs op een zondag was. Zeer professioneel, iemand die echt kennis van zaken heeft. Ik werd geheel ontzorgt op het gebied waar ik geen kennis van heb. Wat heeft me dat een zorgen gescheeld. Dank je wel Cor.

Dian Labrujère

5/5
Super service gehad bij dit bedrijf! Computer was vreselijk langzaam, binnen 1 werkdag hebben ze de computer weer helemaal als nieuw gemaakt en hij is binnen 10 seconden opgestart! Ik beveel iedereen aan om hier je computer te kopen of te laten maken.

Riet Van der Salm

5/5
Ik was mijn wachtwoord vergeten van mij Windows laptop. Kwam IT-Foryou tegen op het internet, en die hebben mij gelijk goed geholpen met wachtwoord herstel. Gelijk even mij computer helemaal na laten kijken en onderhoud uitgevoerd en dat is perfect uitgevoerd.

Crissy Derf

5/5
Eindelijk goeie wifi netwerk op alle verdiepingen in huis en het belangrijkste in de tuin! nu kan ik eindelijk zonder haperingen voetbal kijken in de tuin. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam en gaf netjes uitleg hoe Unifi appratuur werkt. In een woord top service, en ik zal dit bedrijf zeker aanraden aan bedrijven, kennissen en vrienden. Bedankt IT-ForYou, voor de leerzame dag en de werkzaamheden!

Cees Hazenoot

5/5
IT-ForYou heeft me eerlijk advies gegeven wat ik het beste kon doen met mijn laptop. Het werd te duur om de laptop te repareren. Ik was genoodzaakt een nieuwe laptop te kopen. Hier heeft IT-ForYou perfect bij geholpen. Eerlijk advies en de geleverde service was super!

Marielle Beentjes

4/5
Via mijn dochter aan het aan IT-Foryou gekomen en ben als startende ondernemer prima geholpen door Cor. Het actief maken van een office bestand en het verwijderen van een bestaand account is op afstand keurig uitgevoerd.

Aad Beentjes

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Op donderdag mijn oude laptop langsgebracht die niet meer wilde opstarten en op zaterdag de nieuwe laptop al op kunnen halen. Alles overgezet van de oude niet meer werkende laptop, inbox, documenten en zelfs de webbrowser met alle favorieten pagina’s. Nogmaals bedankt IT-ForYou!

Peter Hart

5/5
Beste IT-ForYou, ik wil jullie erg bedanken voor de IT werkzaamheden, onze computer was zo langzaam, maar is nu razendsnel, Het wifi bereik is ook eindelijk opgelost! Zelfs in de achtertuin is het wifi bereik goed. IT-ForYou heeft ook een goeie printer geïnstalleerd. Ga zo door met je zeer goeie service!

Johan Slobbe

5/5
Wat een geweldige service bieden jullie aan. Op zondagochtend een voicemail ingesproken en zondagmiddag stonden jullie op de stoep! Dat noem ik nou een hele snelle, vriendelijke en bovenal betrouwbare service! Dank, zeker vijf sterren waard. Ook fijn dat jullie tips hebben gedeeld met mij en geen computer/tablet vraag is bij jullie te gek!

Saddaf Habibzai

5/5
Ik heb bij Cor een jaarlijks abonnement genomen waarbij hij mijn PC maandelijks controleert en de service biedt om bij vragen en/of problemen te begeleiden. Als ik toestemming geef kan Cor ‘meekijken’ in mijn PC. Hoe fijn is dat en zeker als je al op leeftijd bent. Mijn ervaring is dus dat hij betrouwbaar is . Dat heeft hij bewezen. Deskundig en erg klant gericht is. Veel dank Cor.

Machteld Wierenga

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
We zijn ontzettend, blij dat we in zee zijn gegaan met IT-ForYou. Top service!

Erik Blom

5/5
Ik ben SUPER blij met IT-ForYou!!! ik had voor mijn (Yoga) bedrijf gewoon particulier mail bij mij provider. ik miste wel wat dingen voor mijn bedrijf. Ik heb daar kennis gemaakt met Cor van Vaneveld en die heeft mij uitgelegd dat je Office 365 moet gaan nemen. Hij heeft alle voordelen en nadelen uitgelegd en ik heb de beslissing genomen om klant te worden bij IT-ForYou. Cor heeft alle mail geback-upt en overgezet naar Office 365 en dat binnen 1 dag. SUPER!

Hillz Yogastudio

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

5/5
Na een computerprobleem aan onze Windows desktop via een rondgang op internet bij IT-For You in Lisse uitgekomen. Mede door de vele positieve reviews contact met hen opgenomen. De eigenaar/directeur kwam dezelfde avond nog aan de deur om het probleem te bekijken. Vanwege het defect moest Cor de computer meenemen voor verder onderzoek. Naar onze grote tevredenheid heeft hij het defect hersteld en hebben we nu tevens een onderhoudsabonnement afgesloten.

Edwin Rodermond

5/5
Kwam IT-ForYou tegen op het internet, en die hebben mij gelijk goed geholpen met een wachtwoordherstel. Gelijk even mij computer helemaal na laten kijken en onderhoud uitgevoerd en dat is perfect gedaan!

Crissy Derf

5/5
We zijn super blij met IT-ForYou, Zaterdagavond gebeld dat we problemen hebben met het wifi signaal/kwaliteit. toen op zondag heeft hij het allemaal netjes opgelost en de wifi is nu top bereik en snel!, Onze laptop was zo traag, Op Cor zijn advies hebben we de hele laptop opnieuw laten installeren en nu is hij weer lekker schoon en snel we hebben trouwens ook gelijk een service abonnement afgesloten voor maandelijks onderhoud en computerles! Ga zo door!

Emma van Gerven

5/5
Ik kan IT-ForYou aan iedereen aanraden! Cor heeft ons goed geholpen met de reparatie van een laptop en heeft een brandgevaarlijke batterij verwijderd, waar wij heel dankbaar voor zijn! Goede communicatie en volgens mij werd er zelfs in de avonduren doorgewerkt om het probleem zo snel mogelijk voor ons op te lossen. Heel erg fijn, perfecte service, dankjewel!

Linda Almekinders

5/5
Ik ben SUPER blij met IT-ForYou!!! ik had voor mijn (Yoga) bedrijf gewoon particulier mail bij mij provider. ik miste wel wat dingen voor mijn bedrijf. Ik heb daar kennis gemaakt met Cor van Vaneveld en die heeft mij uitgelegd dat je Office 365 moet gaan nemen. Hij heeft alle voordelen en nadelen uitgelegd en ik heb de beslissing genomen om klant te worden bij IT-ForYou. Cor heeft alle mail geback-upt en overgezet naar Office 365 en dat binnen 1 dag. SUPER!

Hillz Yogastudio

4/5
Via mijn dochter aan het aan IT-Foryou gekomen en ben als startende ondernemer prima geholpen door Cor. Het actief maken van een office bestand en het verwijderen van een bestaand account is op afstand keurig uitgevoerd.

Aad Beentjes

5/5
Op zondagavond hulp gezocht met een complex probleem over een Microsoft Office account activatie. Reageerde onmiddellijk en kon op afstand het probleem oplossen. Vriendelijk, professioneel en betrouwbaar.

Chris Haenen

5/5
Wat een prettige ervaring. Per direct werd ik geholpen, wat zelfs op een zondag was. Zeer professioneel, iemand die echt kennis van zaken heeft. Ik werd geheel ontzorgt op het gebied waar ik geen kennis van heb. Wat heeft me dat een zorgen gescheeld. Dank je wel Cor.

Dian Labrujère

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Microsoft 365 ondersteuning?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou

Bel me terug verzoek