6 dagen per week te bereiken

Zakelijke diensten

Hier vindt u alle zakelijke ICT diensten van IT-ForYou overzichtelijk op een rijtje. Kies een dienst uit om hier meer over te weten.

ICT zakelijk

Voor zakelijk ICT gebruik is het gewenst om vooral snel, veilig en efficiënt te kunnen werken. De dienstverlening van IT-ForYou zit zo in elkaar dat we hier altijd rekening mee houden.

Telefonie

Zakelijke telefonie oplossingen vragen tegenwoordig om overal en altijd bereikbaar te zijn voor uw klanten en medewerkers. 

Heeft u vragen over een zakelijk ICT dienst?

Neem gerust contact op met mij. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden van ICT.

Maandag tot zaterdag tot 23:00 bereikbaar

6 dagen per week support

De zakelijk ICT dienst van IT-ForYou is 6 dagen per week bereikbaar. We bieden onze diensten aan via computerhulp op afstand of we komen bij u langs om de problemen te verhelpen. Wij zeggen wat we kunnen doen én doen wat we zeggen!

Voordelige prijzen

IT-ForYou hanteert betaalbare tarieven omdat we vinden dat zakelijk ICT voor ieder type organisatie bereikbaar moet zijn. Het maakt ons niet uit of u een grote BV heeft of een zelfstandig ondernemer bent. We spreken gezamenlijk een goede prijs af!

Veelgestelde vragen

Bij kleine bedrijven en instellingen is vaak geen plek voor een eigen ICT-afdeling. Toch wilt u met zekerheid door kunnen werken zonder problemen als: virussen, verloren documenten, niet werkende printers en trage computersystemen. Ieder bedrijf heeft met zakelijk ICT te maken. 

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

  • storingsopvolging
  • installatie
  • onderhoudwerkzaamheden
Neem direct met ons contact op voor meer informatie!

U bent als zzp’er voor uw werk en inkomen steeds meer afhankelijk van uw ICT apparatuur, netwerk en internetvoorziening. Deze faciliteiten moeten uw werk eenvoudiger maken zonder dat u daaraan veel tijd moet besteden.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Lees hier meer informatie over ICT ondersteuning voor zzp’ers.

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Zakelijk ICT gewoon goed geregeld met IT-ForYou

Op een haperend computersysteem zit niemand te wachten. IT-ForYou zorgt voor professionele computerhulp en systeembeheer bij zakelijke en particuliere klanten. Wij bieden veel diensten van alle soorten en maten, van helpen met problemen met de printer tot het aanleggen van een geheel netwerk. Neem nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Computer reparatie

Voor al uw computer reparatie, laptop reparatie of reparaties aan uw smartphone en tablets, IT-ForYou kan het allemaal. Of het nu gaat om een moederkast, werkstation, volledige computer of software, de computer expert van IT-ForYou kan elke pc, laptop, tablet of smartphone repareren. Computer reparatie is ook een stuk duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe! Kijk snel op onze reparatie pagina

Systeembeheer

Onder systeembeheer verstaan wij het gezond en up-to-date houden van al uw software, netwerken en computersystemen binnen uw bedrijf of thuiswerkplek. IT-ForYou zorgt er voor dat al uw systemen weer naar behoren werken. Wij onderhouden systemen en netwerken, maar kunnen ook benodigde software voor u installeren en inrichten. Bekijk onze pagina over systeembeheer

Computer onderhoud

Door uw computer onderhoud uit te besteden bij IT-ForYou, heeft u altijd de zekerheid dat uw apparaat naar behoren werkt en up-to-date is. Kies voor onze unieke onderhoudspakketten, of stuur uw apparaat gerust op naar IT-ForYou. Binnen enkele werkdagen heeft u uw computer of laptop weer terug en geniet u volop van uw apparaat dat weer als nieuw werkt. Meer weten? Lees meer over computer onderhoud.