6 dagen per week te bereiken

ICT beheer

Wilt u uw ICT beheer uitbesteden? Kies ook voor IT-ForYou en ontdek de voordelen!

Het wordt steeds belangrijker om aandacht te besteden aan ICT beheer. Daarom wilt u een partij dat dit voor u van A tot Z regelt. IT-ForYou beheert en onderhoudt ICT voor zowel particulieren als de zakelijke markt. 

it-foryou ict beheer

Wat is ICT beheer?

Om al uw hardware en software die u voor uw werk, studie of ontspanning gebruikt in goede staat te houden, is ICT beheer van essentieel belang. U wilt namelijk dat ICT voor u blijft werken, en een slechte verbinding, haperende systemen of internet dat uitvalt horen hier natuurlijk niet bij. IT-ForYou houdt al uw systemen in top conditie, en dat doen wij al jarenlang voor onze tevreden klanten.

Onder ICT beheer van IT-ForYou vallen een hoop belangrijke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het opzetten en onderhouden van netwerken;
  • het beheren en onderhouden van servers;
  • het implementeren van beveiligingsmaatregelen;
  • het bieden van technische ondersteuning;
  • het beheren van software en hardware.

Heeft u een bedrijf en zoekt u een vaste ICT beheerder om al uw systemen draaiende te houden? Lees meer over onze zakelijk ICT diensten en neem gerust contact met ons op!

Bekijk de video van IT-ForYou

ICT beheer: waarom IT-ForYou?

Door het uitbesteden van ICT-beheer aan professionele dienstverleners als IT-ForYou profiteert u van onze jarenlange expertise en ervaring. Hierdoor kunt u zich gewoon concentreren op uw kernactiviteiten en vertrouwt u op een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur. Zowel voor op kantoor als thuis!

De voordelen van ICT beheer

Wat leveren onze ICT diensten nou concreet voor u op? Wij sommen een aantal voordelen op van professioneel ICT beheer.

1. Betrouwbaarheid en continuïteit

ICT-beheer zorgt ervoor dat systemen en netwerken betrouwbaar functioneren. Het minimaliseert downtime en zorgt voor een stabiele werkomgeving. Dit is van groot belang voor bedrijven, omdat elke vorm van uitval of storing kan leiden tot verlies van productiviteit, klanten en inkomsten. Voor particuliere klanten betekent een goed beheerde ICT-infrastructuur dat ze kunnen vertrouwen op betrouwbare toegang tot internet, e-mail en andere digitale diensten.

2. Veilig en up-to-date

In een steeds digitalere wereld is beveiliging van essentieel belang. ICT-beheerders implementeren en onderhouden beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirussoftware, inbraakdetectiesystemen en encryptie, om bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie te beschermen tegen cyberdreigingen. 

We volgen ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en passen hun systemen voortdurend aan om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden. Voor particuliere klanten zorgt goed beheer voor een veiligere online ervaring, waarbij hun persoonlijke gegevens en financiële transacties worden beschermd.

3. Altijd technische ondersteuning binnen handbereik

IT-ForYou biedt technische ondersteuning aan klanten, of het nu gaat om het oplossen van softwareproblemen, het configureren van apparaten of het geven van advies over de beste ICT-oplossingen. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een professioneel team om hen te helpen bij technische problemen en om hen te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van ICT. 

Dit is vooral belangrijk voor zakelijke klanten, omdat technische problemen de dagelijkse activiteiten van een bedrijf kunnen belemmeren en snelle oplossingen vereisen. Maar ook niet-zakelijke klanten profiteren van technische ICT ondersteuning. Kijk hiervoor op onze particulier ICT pagina.

Veel gestelde vragen over ICT beheer

IT-ForYou staat voor u klaar om al uw ICT systemen te beheren en te onderhouden. Wij onderhouden al uw netwerken, servers, hardware en software. Ervaart u problemen met uw wifi-netwerk of e-mail? Bel ons dan gerust. Hapert uw computer of heeft u beveiligingsproblemen? Ook dan kunnen wij u helpen het probleem op te lossen. 

Jazeker. Met behulp van het programma Teamviewer kunnen wij uw apparaat tijdelijk overnemen, waar u bij bent. Vele software problemen zijn op deze manier nog sneller op te lossen!

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Graag zelfs. Wij vinden het belangrijk om jullie te leren kennen, zodat we goed weten wat jullie op ICT gebied belangrijk vinden. IT-ForYou is werkzaam in de volgende regio’s:

  • Bollenstreek
  • Haarlemmermeer
  • Haarlem
  • Leiden

Voor bijvoorbeeld ICT beheer Lisse of ICT beheer Sassenheim zijn we meestal snel ter plaatse. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook buiten bovenstaande regio’s u van dienst zijn. Of anders op afstand via Teamviewer. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in ICT beheer?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou