6 dagen per week te bereiken

ICT beheer

Wilt u uw ICT beheer uitbesteden? Kies ook voor IT-ForYou en ontdek de voordelen!

Het wordt steeds belangrijker om aandacht te besteden aan ICT beheer. Daarom wilt u een partij dat dit voor u van A tot Z regelt. IT-ForYou beheert en onderhoudt ICT voor zowel particulieren als de zakelijke markt. 

it-foryou ict beheer

Wat is ICT beheer?

Om al uw hardware en software die u voor uw werk, studie of ontspanning gebruikt in goede staat te houden, is ICT beheer van essentieel belang. U wilt namelijk dat ICT voor u blijft werken, en een slechte verbinding, haperende systemen of internet dat uitvalt horen hier natuurlijk niet bij. IT-ForYou houdt al uw systemen in top conditie, en dat doen wij al jarenlang voor onze tevreden klanten.

Onder ICT beheer van IT-ForYou vallen een hoop belangrijke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het opzetten en onderhouden van netwerken;
  • het beheren en onderhouden van servers;
  • het implementeren van beveiligingsmaatregelen;
  • het bieden van technische ondersteuning;
  • het beheren van software en hardware.

Heeft u een bedrijf en zoekt u een vaste ICT beheerder om al uw systemen draaiende te houden? Lees meer over onze zakelijk ICT diensten en neem gerust contact met ons op!

Bekijk de video van IT-ForYou

ICT beheer: waarom IT-ForYou?

Door het uitbesteden van ICT-beheer aan professionele dienstverleners als IT-ForYou profiteert u van onze jarenlange expertise en ervaring. Hierdoor kunt u zich gewoon concentreren op uw kernactiviteiten en vertrouwt u op een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur. Zowel voor op kantoor als thuis!

De voordelen van ICT beheer

Wat leveren onze ICT diensten nou concreet voor u op? Wij sommen een aantal voordelen op van professioneel ICT beheer.

1. Betrouwbaarheid en continuïteit

ICT-beheer zorgt ervoor dat systemen en netwerken betrouwbaar functioneren. Het minimaliseert downtime en zorgt voor een stabiele werkomgeving. Dit is van groot belang voor bedrijven, omdat elke vorm van uitval of storing kan leiden tot verlies van productiviteit, klanten en inkomsten. Voor particuliere klanten betekent een goed beheerde ICT-infrastructuur dat ze kunnen vertrouwen op betrouwbare toegang tot internet, e-mail en andere digitale diensten.

2. Veilig en up-to-date

In een steeds digitalere wereld is beveiliging van essentieel belang. ICT-beheerders implementeren en onderhouden beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, antivirussoftware, inbraakdetectiesystemen en encryptie, om bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie te beschermen tegen cyberdreigingen. 

We volgen ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en passen hun systemen voortdurend aan om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden. Voor particuliere klanten zorgt goed beheer voor een veiligere online ervaring, waarbij hun persoonlijke gegevens en financiële transacties worden beschermd.

3. Altijd technische ondersteuning binnen handbereik

IT-ForYou biedt technische ondersteuning aan klanten, of het nu gaat om het oplossen van softwareproblemen, het configureren van apparaten of het geven van advies over de beste ICT-oplossingen. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een professioneel team om hen te helpen bij technische problemen en om hen te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van ICT. 

Dit is vooral belangrijk voor zakelijke klanten, omdat technische problemen de dagelijkse activiteiten van een bedrijf kunnen belemmeren en snelle oplossingen vereisen. Maar ook niet-zakelijke klanten profiteren van technische ICT ondersteuning. Kijk hiervoor op onze particulier ICT pagina.

Veel gestelde vragen over ICT beheer

IT-ForYou staat voor u klaar om al uw ICT systemen te beheren en te onderhouden. Wij onderhouden al uw netwerken, servers, hardware en software. Ervaart u problemen met uw wifi-netwerk of e-mail? Bel ons dan gerust. Hapert uw computer of heeft u beveiligingsproblemen? Ook dan kunnen wij u helpen het probleem op te lossen. 

Jazeker. Met behulp van het programma Teamviewer kunnen wij uw apparaat tijdelijk overnemen, waar u bij bent. Vele software problemen zijn op deze manier nog sneller op te lossen!

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Graag zelfs. Wij vinden het belangrijk om jullie te leren kennen, zodat we goed weten wat jullie op ICT gebied belangrijk vinden. IT-ForYou is werkzaam in de volgende regio’s:

  • Bollenstreek
  • Haarlemmermeer
  • Haarlem
  • Leiden

Voor bijvoorbeeld ICT beheer Lisse of ICT beheer Sassenheim zijn we meestal snel ter plaatse. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook buiten bovenstaande regio’s u van dienst zijn. Of anders op afstand via Teamviewer. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in ICT beheer?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou