6 dagen per week te bereiken

Laptop opschonen

Uw laptop opgeschoond en in topconditie

Het regelmatig opschonen van uw laptop draagt bij aan een betere algehele gebruikerservaring, verhoogde prestaties, een verbeterde veiligheid en een langere levensduur van uw apparaat. Laat daarom ook uw laptop opschonen door IT-ForYou!

it-foryou ict beheer

Waarom uw laptop opschonen?

Het opschonen van uw laptop heeft vele voordelen. We sommen ze hieronder op:

  • Betere prestaties. Door de laptop met enig regelmaat op te schonen ontstaat er ruimte op de harde schijf. Hierdoor worden de prestaties van de laptop verbeterd en zal de laptop ook sneller aanvoelen.
  • Langere levensduur. Overvolle harde schijven en slecht beheer van bestanden kunnen de levensduur van de opslagapparaten negatief beïnvloeden. Door je laptop goed te onderhouden, verminder je de slijtage op de hardware.
  • Veiliger apparaat. Het opschonen van een laptop betekent ook een goede onderhoudsbeurt op het gebied van veiligheid. Onnodige bestanden of virussen worden hiermee verwijderd. 
laptop opschonen

Hoe IT-ForYou u helpt

Stuur uw laptop gerust op naar IT-ForYou, of breng hem langs in Lisse. In onze werkplaats gaan wij aan de slag om uw laptop weer in topconditie te krijgen. Laten we eerst even kennismaken en het probleem in kaart brengen. Stuur een berichtje naar IT-ForYou en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wij van IT-ForYou streven ernaar dat u zo snel mogelijk ongehinderd weer aan de slag kunt. Wij vinden het belangrijk dat alle ICT-oplossingen goed werken, betaalbaar zijn en volledige support hebben. Daar staat IT-ForYou voor. Doordat wij 24/7 voor u klaar staan, kunt u altijd rekenen op specialistische zorg als u behoefte heeft aan het opschonen van uw laptop.

Veel gestelde vragen over laptop opschonen

U kunt zelf proberen om uw laptop op te schonen. Meestal kunt u zelf bestanden verwijderen, maar vergeet niet dat dergelijke ICT werkzaamheden een vak apart zijn. Voor het beste resultaat schakelt u daarom een expert in, zoals IT-ForYou.

Wij zitten in Lisse. Maar gerust een afspraak met ons en stuur uw laptop op, of breng hem bij ons. Bent u in de buurt? Wij halen de laptop op voor de opschoonbeurt! Binnen enkele werkdagen kunt u de laptop weer ophalen. Hij zal als nieuw aanvoelen!

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Voor specifieke reparaties plannen wij een moment in. Bel ons op 085 902 3864 of mail ons naar info@it-foryou.nl. Op de zondag graag op afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Laptop opschonen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou