6 dagen per week te bereiken

Wifi problemen

Voorkom dat u wifi problemen krijgt of laat uw wifi thuis versterken

Wifi problemen komen nooit gelegen. U ervaart een trage verbinding, langdurig moeten wachten bij het downloaden of uploaden en streamingsdiensten laden te traag. Het lijdt tot ergernissen dat veel roet in het eten kan gooien.

Wat het specifieke probleem ook is, de wifi hulp aan huis geleverd door IT-ForYou biedt oplossingen voor mensen die problemen ondervinden met hun draadloze netwerk en deze wifi problemen niet zelf kunnen of willen oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van wifi netwerken en geven u ook bruikbare tips om internetproblemen te voorkomen.

it-foryou ict beheer

Wifi versterken, uitbreiden of instellen?

IT-ForYou helpt u met al uw wifi problemen en behoeften. Wij weten hoe we het wifi signaal in uw huis het beste kunnen versterken. Soms vraagt dit om een actuelere wifi access point te gebruiken. Soms is het puur een kwestie van het huidige wifi signaal verbeteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een wifi versterker. Heeft u behoefte aan hulp bij het instellen van uw wifi netwerk? Ook dan komt IT-ForYou gewoon bij u thuis om het te regelen!

Wifi hulp aan huis is dus niet alleen het wifi signaal verbeteren. Wij doen ook onderstaande werkzaamheden:

  • Wij helpen u bij het identificeren en oplossen van wifi problemen met het draadloze netwerk. Dit kan variëren van trage verbindingen en verbindingsproblemen tot het verbeteren van de beveiliging van een openbaar wifi netwerk.
  • Als u nieuwe apparaten of netwerkapparatuur hebt gekocht, kan onze wifi hulp aan huis service u helpen bij de installatie en configuratie ervan.
  • Wij helpen u ook bij het verbeteren van de beveiliging van uw huidige of nieuwe wifi-netwerk door de juiste instellingen voor wachtwoorden, firewalls en andere beveiligingsfuncties aan te bevelen.

Veelgestelde vragen over wifi

Waar staat wifi voor?

Wifi is een afkorting voor “Wireless Fidelity.” Deze draadloze technologie wordt gebruikt voor snelle netwerkverbindingen, waarmee apparaten zoals computers, smartphones, tablets en andere elektronische apparatuur draadloos met elkaar kunnen communiceren.  en toegang kunnen krijgen tot internet, lokale netwerken en andere draadloze apparaten.

Hoe werkt een wifi versterker?

Een Wifi-versterker, ook wel een Wifi-extender genoemd, is een apparaat dat is ontworpen om het bereik van een draadloos wifi netwerk uit te breiden en de signaalsterkte aanzienlijk te verbeteren. Het apparaat vangt draadloze signalen op van een router of access point. Een wifi versterker maakt dit signaal een stuk krachtiger en zendt deze vervolgens opnieuw uit. Hierdoor kunnen apparaten die met deze versterker verbonden zijn beter presteren. 

Hoe krijg ik betere wifi in huis?

Wifi verbetert u thuis door bijvoorbeeld gebruik te maken van wifi versterkers, of om gebruik te maken van nieuwere routers en andere wifi apparatuur. Advies nodig? Neem contact op met IT-ForYou en wij geven u gedegen advies!

Wifi versterken door IT-ForYou
wifi problemen in huis
Hoe werkt wifi hulp aan huis?

U maakt een afspraak met IT-ForYou voor wanneer we bij u langskomen. Bij u thuis maken we een analyse van het probleem en bepalen we wat er mis is met uw wifi verbinding. Ter plekke geven we gedegen advies voor de beste oplossing. Moeten uw huidige wifi versterken? Is een andere router wenselijk? Is uw wifi beveiliging nog op orde? Bij akkoord, implementeren we de oplossing zo snel mogelijk.

IT-ForYou staat voor u klaar voor al uw wifi problemen

Ervaart u trage wifi of wilt u gewoon weten er allemaal gedaan kan worden om uw wifi netwerk te verbeteren? Neem contact op met IT-ForYou en maak een afspraak bij u thuis. Wij lossen het voor u op!

  • We checken waar het wifi probleem zich bevindt;
  • We bieden een passende oplossing om uw wifi te verbeteren en zijn eerlijk in de kosten die hieraan verbonden zijn;
  • We helpen u bij de aanschaf van eventueel nieuwe apparatuur, zoals een router;
  • We zorgen voor een optimale wifi beveiliging;

De voordelen

Voorkom wifi problemen in de toekomst
Tegen een scherp tarief komen wij persoonlijk bij u langs
Vrijblijvend en altijd transparant advies
24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend!

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik moest voor mijn opleiding voor maar één blok een grafisch programma hebben die mijn eigen laptop niet aan kon, vandaar dat ik graag een laptop wou huren. Ik stuurde via de site een berichtje met de vraag of de laptops die te huur waren het programma wel aankonden en ik werd meteen geholpen! Ze hebben persoonlijk gecontroleerd of de laptop het aan kon en kon heb die zelfde dag nog ophalen! Nu ik de laptop hebt werkt die super goed en ben ik er mega blij mee dat dit zo probleemloos verliep.

Juliette Hendriks

5/5
We zijn ontzettend blij dat we in zee zijn gegaan met IT-ForYou. Top service!

Hennie de Keizer

5/5
Kwam IT-ForYou tegen op het internet, en die hebben mij gelijk goed geholpen met een wachtwoordherstel. Gelijk even mij computer helemaal na laten kijken en onderhoud uitgevoerd en dat is perfect gedaan!

Crissy Derf

5/5
Op donderdag mijn oude laptop langsgebracht die niet meer wilde opstarten en op zaterdag de nieuwe laptop al op kunnen halen. Alles overgezet van de oude niet meer werkende laptop, inbox, documenten en zelfs de webbrowser met alle favorieten pagina’s. Nogmaals bedankt IT-ForYou!

Peter Hart

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ik kan IT-ForYou aan iedereen aanraden! Cor heeft ons goed geholpen met de reparatie van een laptop en heeft een brandgevaarlijke batterij verwijderd, waar wij heel dankbaar voor zijn! Goede communicatie en volgens mij werd er zelfs in de avonduren doorgewerkt om het probleem zo snel mogelijk voor ons op te lossen. Heel erg fijn, perfecte service, dankjewel!

Linda Almekinders

5/5
5 sterren voor het vervangen van een interne accu van een laptop! Maandagavond rond 18:00 een afspraak gemaakt over het vervangen en de te verwachten kosten. De laptop diezelfde avond nog gebracht. Dinsdagavond was het gereed. Volgens afspraak!

Eric Warmerdam

5/5
Super service gehad bij dit bedrijf! Computer was vreselijk langzaam, binnen 1 werkdag hebben ze de computer weer helemaal als nieuw gemaakt en hij is binnen 10 seconden opgestart! Ik beveel iedereen aan om hier je computer te kopen of te laten maken.

Riet Van der Salm

5/5
Na een computerprobleem aan onze Windows desktop via een rondgang op internet bij IT-For You in Lisse uitgekomen. Mede door de vele positieve reviews contact met hen opgenomen. De eigenaar/directeur kwam dezelfde avond nog aan de deur om het probleem te bekijken. Vanwege het defect moest Cor de computer meenemen voor verder onderzoek. Naar onze grote tevredenheid heeft hij het defect hersteld en hebben we nu tevens een onderhoudsabonnement afgesloten.

Edwin Rodermond

5/5
We zijn ontzettend blij dat we in zee zijn gegaan met IT-ForYou. We hebben een nieuwe laptop gekocht en laten installeren door Cor en het is super geïnstalleerd en de data van de oude laptop is ook overgezet. De laptop is afgegeven en af geïnstalleerd op locatie op deze zondag en dat maak je zelden mee bij een bedrijf! Top service!

Hennie de Keizer

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Wat een prettige ervaring. Per direct werd ik geholpen, wat zelfs op een zondag was. Zeer professioneel, iemand die echt kennis van zaken heeft. Ik werd geheel ontzorgt op het gebied waar ik geen kennis van heb. Wat heeft me dat een zorgen gescheeld. Dank je wel Cor.

Dian Labrujère

5/5
PC startte niet meer op, wilde geen nieuwe dus toen IT-ForYou gemaild, mijn PC langs gebracht en met een dag was dit verholpen. Goede en vakkundige service. Zeker de moeite en geld waard om via hen te laten oplossen! Heeft zelfs zonder kosten de rest nog even nagekeken en loopt weer als nieuw!

Sport vd Wal

5/5
Op zondagavond hulp gezocht met een complex probleem over een Microsoft Office account activatie. Reageerde onmiddellijk en kon op afstand het probleem oplossen. Vriendelijk, professioneel en betrouwbaar.

Chris Haenen

5/5
We zijn ontzettend, blij dat we in zee zijn gegaan met IT-ForYou. Top service!

Erik Blom

5/5
We zijn super blij met IT-ForYou, Zaterdagavond gebeld dat we problemen hebben met het wifi signaal/kwaliteit. toen op zondag heeft hij het allemaal netjes opgelost en de wifi is nu top bereik en snel!, Onze laptop was zo traag, Op Cor zijn advies hebben we de hele laptop opnieuw laten installeren en nu is hij weer lekker schoon en snel we hebben trouwens ook gelijk een service abonnement afgesloten voor maandelijks onderhoud en computerles! Ga zo door!

Emma van Gerven

4/5
Via mijn dochter aan het aan IT-Foryou gekomen en ben als startende ondernemer prima geholpen door Cor. Het actief maken van een office bestand en het verwijderen van een bestaand account is op afstand keurig uitgevoerd.

Aad Beentjes

5/5
IT-ForYou heeft me eerlijk advies gegeven wat ik het beste kon doen met mijn laptop. Het werd te duur om de laptop te repareren. Ik was genoodzaakt een nieuwe laptop te kopen. Hier heeft IT-ForYou perfect bij geholpen. Eerlijk advies en de geleverde service was super!

Marielle Beentjes

5/5
Beste IT-ForYou, ik wil jullie erg bedanken voor de IT werkzaamheden, onze computer was zo langzaam, maar is nu razendsnel, Het wifi bereik is ook eindelijk opgelost! Zelfs in de achtertuin is het wifi bereik goed. IT-ForYou heeft ook een goeie printer geïnstalleerd. Ga zo door met je zeer goeie service!

Johan Slobbe

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

5/5
Ik ben SUPER blij met IT-ForYou!!! ik had voor mijn (Yoga) bedrijf gewoon particulier mail bij mij provider. ik miste wel wat dingen voor mijn bedrijf. Ik heb daar kennis gemaakt met Cor van Vaneveld en die heeft mij uitgelegd dat je Office 365 moet gaan nemen. Hij heeft alle voordelen en nadelen uitgelegd en ik heb de beslissing genomen om klant te worden bij IT-ForYou. Cor heeft alle mail geback-upt en overgezet naar Office 365 en dat binnen 1 dag. SUPER!

Hillz Yogastudio

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Altijd bereikbaar, goede prijzen en leveren naar België als je contact opneemt. Verdient 5 sterren!

Tom Pintens

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Wifi problemen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou

Bel me terug verzoek