6 dagen per week te bereiken

ICT bedrijf nodig?

Heeft u last van computer problemen? Kies voor ICT bedrijf IT-ForYou!

Het zoeken naar een professionele en persoonlijke ICT bedrijf hoeft niet moeilijk te zijn. U wilt snel van uw computer problemen af. IT-ForYou helpt zowel zakelijke klanten als particulieren aan goed werkend ICT, voor werk, studie of gewoon voor de ontspanning. Waar kunnen wij u mee helpen?

it-foryou ict beheer

Bekijk de video

Uw ICT specialist voor beheer, onderhoud en reparatie

Heeft u hulp nodig bij de installatie of inrichting van software? Blijft u maar slechte wifi behouden? Of is uw computer of laptop toe aan een goede onderhoudsbeurt of reparatie? Wat uw probleem ook is, als erkend ICT bedrijf kan IT-ForYou veel voor u betekenen. Wij komen graag langs bij u thuis of op kantoor om het probleem direct aan te pakken. Liever computerhulp ontvangen op afstand? Wij kunnen via Teamviewer uw computer overnemen, onder uw toezicht!

Snel een betrouwbare ICT bedrijf nodig? Kies dan voor IT-ForYou. U kunt ons gerust bereiken via de telefoon (085 902 3864), e-mail (info@it-foryou.nl), of stuur ons een Whatsapp. 

Hét ICT bedrijf uit de Bollenstreek

Als flexibel IT bedrijf komen we graag langs bij onze klanten. We zijn voornamelijk actief in en rondom de Bollenstreek, Haarlemmermeer en Amsterdam. Uiteraard is het mogelijk om klanten te bedienen die verder weg zitten, maar daar maken we gezamenlijk goede afspraken over. Locaties die wij meestal binnen één dag al kunnen bedienen zijn:

computer winkel lisse IT-ForYou
 • Lisse
 • Hillegom
 • Sassenheim
 • Voorhout
 • Katwijk
 • Noordwijk
 • Hoofddorp
 • Nieuw-Vennep
 • Leiden
 • Haarlem
 • Amsterdam
 • Aalsmeer

Wat doet IT-ForYou voor u?

Wij lossen al uw computerproblemen op. En dat tegen een hele scherpe prijs. Wij pakken onder andere de volgende problemen aan:

computerhulp it-foryou

Veel gestelde vragen

Bij kleine bedrijven en instellingen is vaak geen plek voor een eigen ICT-afdeling. Toch wilt u met zekerheid door kunnen werken zonder problemen als: virussen, verloren documenten, niet werkende printers en trage computersystemen.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

 • storingsopvolging
 • installatie
 • onderhoudwerkzaamheden

U bent als zzp’er voor uw werk en inkomen steeds meer afhankelijk van uw ICT apparatuur, netwerk en internetvoorziening. Deze faciliteiten moeten uw werk eenvoudiger maken zonder dat u daaraan veel tijd moet besteden.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Kunnen wij u als ICT bedrijf helpen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou