6 dagen per week te bereiken

ICT bedrijf nodig?

Heeft u last van computer problemen? Kies voor ICT bedrijf IT-ForYou!

Het zoeken naar een professionele en persoonlijke ICT bedrijf hoeft niet moeilijk te zijn. U wilt snel van uw computer problemen af. IT-ForYou helpt zowel zakelijke klanten als particulieren aan goed werkend ICT, voor werk, studie of gewoon voor de ontspanning. Waar kunnen wij u mee helpen?

it-foryou ict beheer

Bekijk de video

Uw ICT specialist voor beheer, onderhoud en reparatie

Heeft u hulp nodig bij de installatie of inrichting van software? Blijft u maar slechte wifi behouden? Of is uw computer of laptop toe aan een goede onderhoudsbeurt of reparatie? Wat uw probleem ook is, als erkend ICT bedrijf kan IT-ForYou veel voor u betekenen. Wij komen graag langs bij u thuis of op kantoor om het probleem direct aan te pakken. Liever computerhulp ontvangen op afstand? Wij kunnen via Teamviewer uw computer overnemen, onder uw toezicht!

Snel een betrouwbare ICT bedrijf nodig? Kies dan voor IT-ForYou. U kunt ons gerust bereiken via de telefoon (085 902 3864), e-mail (info@it-foryou.nl), of stuur ons een Whatsapp. 

Hét ICT bedrijf uit de Bollenstreek

Als flexibel IT bedrijf komen we graag langs bij onze klanten. We zijn voornamelijk actief in en rondom de Bollenstreek, Haarlemmermeer en Amsterdam. Uiteraard is het mogelijk om klanten te bedienen die verder weg zitten, maar daar maken we gezamenlijk goede afspraken over. Locaties die wij meestal binnen één dag al kunnen bedienen zijn:

computer winkel lisse IT-ForYou
 • Lisse
 • Hillegom
 • Sassenheim
 • Voorhout
 • Katwijk
 • Noordwijk
 • Hoofddorp
 • Nieuw-Vennep
 • Leiden
 • Haarlem
 • Amsterdam
 • Aalsmeer

Wat doet IT-ForYou voor u?

Wij lossen al uw computerproblemen op. En dat tegen een hele scherpe prijs. Wij pakken onder andere de volgende problemen aan:

computerhulp it-foryou

Veel gestelde vragen

Bij kleine bedrijven en instellingen is vaak geen plek voor een eigen ICT-afdeling. Toch wilt u met zekerheid door kunnen werken zonder problemen als: virussen, verloren documenten, niet werkende printers en trage computersystemen.

Met de IT-ForYou strippenkaart koopt u arbeidsuren van tevoren in tegen een voordeliger tarief. Tevens garandeert de strippenkaart u als klant een hoge responsetijd. U kunt de kaart gebruiken voor:

 • storingsopvolging
 • installatie
 • onderhoudwerkzaamheden

U bent als zzp’er voor uw werk en inkomen steeds meer afhankelijk van uw ICT apparatuur, netwerk en internetvoorziening. Deze faciliteiten moeten uw werk eenvoudiger maken zonder dat u daaraan veel tijd moet besteden.

Wij denken graag met zpp’ers mee, adviseren, regelen de aanschaf van nieuwe apparatuur en software, zorgen voor de installatie en het onderhoud én wij leggen in begrijpelijke taal uit hoe alles werkt.

Jazeker. Met Teamviewer kijken we mee op uw computer, alsof we bij u op locatie zijn! Natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft!

Als op beide computers Teamviewer is opgestart, kan er doormiddel van een ID en een wachtwoord verbinding worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij met u meekijken en/of eventueel de computer van u overnemen. Zo kunnen wij u direct helpen als u een computerprobleem heeft.

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

5/5
Ik ben verhuisd naar Lisse, en ik zocht iemand in de buurt die mij computer altijd netjes onderhoud, en via mij zoon ben ik terecht gekomen Bij IT-ForYou, Nette persoon! en is zeer gebruiksvriendelijk en eerlijk. Hij heeft bij een nieuwe ipad geïnstalleerd, en een nieuwe laptop geïnstalleerd, email is weer ingericht en alle software werkt ook weer naar behoren. Ga zo door!

Sjaan van Rijswijk

5/5
Ben heel tevreden over IT-ForYou. Had problemen met computer en binnen de kortste tijd stond Cor voor de deur. Hij gaat geen enkel probleem uit de weg en adviseert welke verbeteringen er eventueel nodig zijn. Voor een relatief laag bedrag gaat hij nu maandelijks zorgen dat pc/laptop/printer naar behoren blijven functioneren. Geruststellende gedachte.

Nicole de Beunje

5/5
Mijn MacBook Pro had een SSD Upgrade nodig. Ik kon hier de andere dag al terecht en dezelfde dag ook weer ophalen binnen een paar uurtjes. Alle andere bedrijven die ik belde kon pas na een paar dagen en ik zou dan de laptop een paar dagen kwijt zijn, en nu niet. Perfect!!

Bas VG

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Kunnen wij u als ICT bedrijf helpen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou