6 dagen per week te bereiken

Computerwinkel Hoofddorp

Nieuwe computer Hoofddorp nodig? Wij helpen u bij de beste keuze

Wanneer u toe bent aan een nieuwe computer, stellen wij aan de hand van uw behoefte een gebruikersprofiel op. Vervolgens stellen wij voor u een betrouwbare en snelle computer samen die op de toekomst is voorbereid. In onze computerwinkel Hoofddorp repareren we ook uw defecte laptops en pc!

it-foryou ict beheer

Interesse in een nieuwe computer?

Heeft u interesse in een nieuwe computer, neem dan gerust contact met ons op. Na het opstellen van uw gebruikersprofiel maken wij voor u vrijblijvend een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij de computer voor u samenstellen. Zodra de nieuwe computer gereed is, maken wij een afspraak met u en komen wij de nieuwe computer bij u thuis plaatsen. Indien gewenst maken wij een back-up van uw data en kopiëren wij deze naar uw nieuwe systeem. 

Wij zorgen ervoor dat uw randapparatuur zoals een printer, webcam en scanner weer functioneert op uw nieuwe computer. Ook zorgen wij voor de juiste instellingen van e-mail, internet en antivirus. Ten slotte instrueren we u in het gebruik van uw nieuwe systeem. IT-ForYou is uw computerwinkel in Hoofddorp, waar we ook laptops en computers repareren. 

Altijd een nieuw apparaat tot uw beschikking

Een nieuwe computer of een nieuwe laptop heeft u via IT-ForYou zo binnen. Koopt u liever gemakkelijk online? Dan kunt u bij IT-ForYou natuurlijk ook direct een nieuw apparaat kopen. Wij kunnen zowel een nieuwe als een tweedehands apparaat regelen voor u. Bekijk onze pagina over het kopen van een nieuwe computer of over het kopen van een nieuwe laptop voor meer informatie. 

Ook reparatie en onderhoud beschikbaar

In onze computerwinkel in Hoofddorp bieden we ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. U kunt dus gewoon uw apparaat meenemen en bij ons achterlaten. Binnen enkele werkdagen heeft u weer een apparaat dat als nieuw werkt! Onze openingstijden zijn als volgt:

ma – vrij: 09:00 – 15:00.

In de weekenden zijn we gesloten. Heeft u een spoedreparatie? Neem dan contact met ons.

computer winkel lisse IT-ForYou
laptop reparatie en laptop onderhoud

Een computer op maat

Wilt u een computer puur voor tekstverwerken en internet, dan stemmen wij de computer daar op af. Wilt u een computer waar u films mee kunt kijken of foto’s op kunt bewerken? Dan stemmen we hem daar weer op af. Als u een goede game pc wilt, zorgen wij dat de computer helemaal getuned wordt voor games. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een computer speciaal naar uw wensen samen te stellen. 

Wij gebruiken uitsluitend A-merken voor de hardware. Daarom kunnen wij op nieuwe systemen een garantieperiode van 2 jaar hanteren. Liever een computer huren dan kopen? Kijk dan even naar onze huur mogelijkheden!

stuur je apparaat op naar it-foryou voor onderhoud

Veel gestelde vragen over onze computerwinkel Hoofddorp

Het mooie van IT-ForYou is dat wij u persoonlijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben geen fysieke winkel. U geeft aan wat uw specifieke wensen zijn, en wij regelen de perfecte computer voor u! Uiteraard krijgt u van ons eerst een vrijblijvend voorstel. Als u akkoord bent, gaan wij voor u aan de slag!

Als u de oude computer niet wilt houden voeren wij deze veilig voor u af. Alle gegevens worden vernietigd en de computer wordt milieuvriendelijk afgevoerd zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Zo heeft u een veilig gevoel waarbij uw oude gegevens niet zomaar ergens op straat komen te liggen.

Jazeker, wij verhuren ook goede computers en laptops. Kijk voor meer informatie hier op onze verhuurpagina’s. 

Klanten beoordelen ons met een 4.9

5/5
Ik wilde voor mij autorijschool alles naar de Cloud hebben met office 365 en dat er ook altijd een goeie back-up is van alle bedrijfsdocumenten en software. ik ben daarom bij IT-ForYou terecht gekomen en ik ben goed geholpen en wat mij verbaasde dat het allemaal in een werkdag gebeurt was!

Bob Postmus

5/5
Ik ben geweldig geholpen door Cor, hij maakte tijd voor me en heeft mijn complete IT opnieuw ingericht. Je krijgt eerlijk advies over wat voor mij het beste is en niet wat voor hem het meest oplevert absoluut een aanrader.

Arjan Meerhof

5/5
Ik wil graag mijn waardering uiten voor het team van IT for You. Ze hebben me op korte termijn op een zeer prettige manier geholpen. De snelle respons en professionele aanpak hebben mijn IT-problemen vlot opgelost. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en beveel IT for You van harte aan voor betrouwbare IT-ondersteuning!

Herman Smit

5/5
Wegens verhuizing van het bedrijf van mijn vrouw ontstonden er enkele ICT-problemen die ik zelf niet op kon lossen. In de avond gaan googelen wie mij zou kunnen helpen hiermee. Met Cor aan de chat geraakt, probleem uitgelegd en gelijk een afspraak gemaakt. Hij kwam stipt op tijd op de afspraak en heeft met passie, gedrevenheid en overduidelijk kennis van zaken onze problemen snel opgelost. Daarna was er nog tijd voor een aantal probleembesprekingen en hij heeft ons daar uitstekend in geadviseerd.

Ted Freriks

Heeft u vragen over ICT diensten?

Cor van Vaneveld

Interesse in Computerwinkel Hoofddorp?

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die u kan helpen met al uw IT problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een greep uit klanten van IT-ForYou