IT-ForYou

VoIP

ClearVox Nexxt VoIP software

All-in-one VoIP-oplossing

Één-nummerconcept: Altijd bereikbaar op hetzelfde nummer

Met het één-nummerconcept van ClearVox Nexxt bent u altijd op hetzelfde (landelijk) nummer bereikbaar. Of u nu gebruik maakt van een bureautoestel, draadloze handset of smartphone. Alle apparaten die geregistreerd zijn bij de ClearVox Nexxt communicatie server kunnen gebruik maken van één en hetzelfde oproepnummer. Zo hoeft u slechts één vast telefoonnummer te delen met zakenpartners of klanten.

Voice over IP, ook voor de kleine ondernemer!

Uitgebreid maar eenvoudig, voordelig en volledig programmeerbare all-in-one VoIP oplossing speciaal voor MKB en ZZP’ers.

IT-ForYou heeft haar CLOUD services uitgebreid met  een all-in-one VoIP pakket speciaal voor kleine bedrijven en ZZP’ers.

Overal telefonisch bereikbaar onder 1 centraal nummer, met alle gemakken welke maar beschikbaar zijn voor een complete (volledig programmeerbare) telefooncentrale in de CLOUD (dus geen investering in eigen telefooncentrale). 

Met een ClearVox Nexxt all-in-one abonnement overal telefonisch bereikbaar (indien gewenst) met bescherming van prive en mobiele telefoonnummers.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cor van Vaneveld

ICT-specialist