Wie zijn wij?

Van harte welkom bij IT-ForYou

IT-ForYou is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support, en aan reparaties aan particulier en MKB.

Wij bieden persoonlijke digitale hulp op hoog niveau in heel Nederland. Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor.

IT-ForYou is in 2016 opgericht door Dhr. Van Vaneveld. Is gestart als eenmanszaak. IT-ForYou helpt klanten bij verschillende computerproblemen, Wij zien elk probleem als een uitdaging en staan hele dag voor u klaar! Wij gaan geen probleem uit de weg!

Wie zijn wij?

Vragen betreffende ICT (informatie- en communicatietechnologie) worden steeds complexer en continuïteit speelt hierbij een belangrijke rol. Wij geloven in het leuker en vooral ook makkelijker maken van het online verbinden van mensen.

Wij zijn een servicegericht ICT bedrijf en dat betekent dat wij, van úw ICT-problemen, ónze zorg maken. Wij bestaan inmiddels meer dan 10 jaar en hebben al veel bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid geholpen. Op onze site kunt u kennismaken met de producten en diensten die wij kunnen leveren. Vanuit ons kantoor bedienen wij zowel zakelijke als particuliere klanten hulp aan op ICT gebied. We zijn voornamelijk werkzaam in Waterland en omstreken.

IT-ForYou denkt vanuit de gebruiker en werken vanuit de ICT’er. Wij profileren ons als een echte ICT-partner en samen met onze vele collega’s bieden wij snel, betrouwbaar en vakkundig, totaaloplossingen voor al uw computerproblemen. We staan bekend om onze klantgerichte visie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw vragen met ons te bespreken. Wij staan u graag te woord! Wij zijn betrouwbaar, spreken begrijpelijke taal en zijn altijd bereikbaar.

Wat doet IT-ForYou?

Wij installeren, repareren en onderhouden computers en laptops. Daarnaast verkopen wij hardware- en software producten, laptops en computers. IT-ForYou ondersteunt particulier en zakelijke gebruikers met ICT-gerelateerde problemen in de breedste zin van het woord. We doen dit thuis, op kantoor of op afstand met uitstekende support. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een goed WIFI netwerk bij u thuis, op de zaak of in de horeca.

Voor wie werkt IT-ForYou?

Wij menen dat goede service niet alleen toebehoort aan de grote bedrijven. Wij ondersteunen particulieren, ondernemers en de horeca. Wij maken ook uw ICT omgeving graag klaar voor de toekomst. Niet één ICT project is voor ons te groot of te klein.

Contact met IT-ForYou

We staan bekend om onze klantgerichte visie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw vragen met ons te bespreken. Wij staan u 24 uur per dag, 7 dagen per week graag te woord!