IT-ForYou

Computer onderhoud

Onderhoudsbeurt voor jouw computer of laptop?

Jouw laptop of computer is een complex stuk elektronica met verschillende bewegende en vastzittende onderdelen. Het is dan ook belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen op jouw computer of laptop, net zoals bij een auto.

Computer onderhoud is belangrijk omdat door frequent gebruik, of (lichte) schade, de werking van de elektronica kan verminderen. Of je nu een computer hebt dat altijd  op dezelfde plek staat, of een laptop die je regelmatig meeneemt, gedegen onderhoud is wenselijk. 

Onderhoud voor maar € 25,-

Deze prijs is inclusief btw en geldt voor zowel computer onderhoud als laptop onderhoud. Let op: hardware vervanging is niet inbegrepen.

 • Verleng de levensduur van jouw laptop of computer
 • Voorkom problemen in de toekomst
 • Vandaag brengen, morgenmiddag alweer ophalen!

Computer- of toch laptop onderhoud nodig?

Ook al staat jouw laptop of computer meestal op dezelfde plek, dan is het alsnog verstandig regelmatig onderhoud te laten plegen. Computerapparatuur heeft altijd koeling nodig. Dit gebeurt passief (luchtroosters en heatsinks) en actief (ventilators). Omdat de laptop altijd een lichte statische lading heeft, trekt het koelsysteem stof aan en kan het verstopt raken. Na verstopping zal het systeem oververhit worden. Dit kan onherstelbare schade veroorzaken en valt buiten de garantie!

Zeker als je de laptop veel mee op pad neemt is het van belang jaarlijks grondig onderhoud te laten uitvoeren. De behuizing van een computer fungeert als beschermhuls voor complexe en gevoelige elektronica. Maar toch ontstaat er bijna altijd lichte schade door bijvoorbeeld vallen, stoten of vloeistof. Dit heeft vrijwel altijd effect op de werking van de elektronica. Dit kan direct merkbaar zijn of pas na een periode van weken of zelfs maanden. Kies dus altijd voor een gedegen computer onderhoud of laptop onderhoud en voorkom latere computer reparatie

Trage computer wat leidt tot frustratie bij vrouw

Jouw computer of laptop weer als nieuw

Onze ICT experts zorgen er voor dat jouw computer of laptop weer als nieuw is. Wat doen wij zoal tijdens een onderhoudsbeurt?

 • Alle aansluitingen worden gecontroleerd op werking en beschadigingen
 • Het passieve koelsysteem wordt gereinigd (koelplaten en heatpipes)
 • Het actieve koelsysteem wordt gereinigd (ventilatoren en roosters)
 • Koelpasta wordt vervangen op de processor en eventuele videokaarten
 • De gehele behuizing wordt grondig van binnen en van buiten gereinigd
 • Het LCD-scherm wordt gereinigd
 • Het werkgeheugen wordt getest

  Wat vinden anderen van onze onderhoudsservice?

  Beste IT-ForYou, Ik wil jullie erg bedanken voor de IT werkzaamheden, onze computer was zo langzaam, maar is nu razendsnel. Ga zo door met je zeer goeie service!

  Johan Slobbe

  Wat een prettige ervaring. Per direct werd ik geholpen, wat zelfs op een zondag was. Zeer professioneel, iemand die echt kennis van zaken heeft.

  Dian Labrujére

  Laptop is weer helemaal geweldig gemaakt! Ik ben erg tevreden over de service! en de reparatie die uitgevoerd is.

  Martine Bergman

  Welk apparaat heeft onderhoud nodig?

  Veel gestelde vragen over computer onderhoud

  K
  L
  Hoe onderhoud je een computer of laptop?

  Het beste is om dit door een ICT-specialist te doen. Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn en je weet in ieder geval zeker dat je kwaliteit krijgt. IT-ForYou pleegt al computer onderhoud voor € 25,- inclusief btw.

  K
  L
  Hoe vaak moet je computer onderhoud plegen?

  Dit ligt er aan hoe frequent en in welke mate je gebruik maakt van een computer of laptop. Jaarlijks onderhoud aan de computer of laptop is in ieder geval aan te raden om de levensduur van het apparaat te verlengen.

  K
  L
  Hoe werkt jullie computer- en laptop onderhoud?

  Bij IT-ForYou kun je zowel jouw apparaat langsbrengen bij ons in lisse, óf het apparaat naar ons opsturen. Breng je jouw apparaat langs bij ons, dan kun je hem de volgende dag in de middag alweer ophalen. Stuur je jouw apparaat op naar ons, dan sturen wij hem in topconditie binnen een paar dagen weer naar je terug.

  Plan een persoonlijke kennismaking

  Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

  Onze klanten beoordelen ons met 5 uit 5 sterren

  SNEL, KWALITATIEF EN OP BASIS VAN NO CURE NO PAY!
  Wij repareren jouw sociale en zakelijke leven!

  ICT Keurmerk
  ICT Waarborg