IT-ForYou

Zakelijke mobiele telefonie

Blijf altijd en overal bereikbaar

Het voordeel van zakelijke mobiele telefonie is dat u niet afhankelijk bent van een vaste locatie. U bent, net als uw medewerkers en collega’s altijd en overal bereikbaar voor uw klanten. Dit is voornamelijk prettig voor als u op flexibele locaties werkt of als uw medewerkers niet vaak achter hun bureau zitten. Blijf als organisatie altijd bereikbaar met de oplossingen van zakelijke mobiele telefonie!

Zakelijke mobiele telefomie

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Versterk uw klantcontact

U weet inmiddels ook wel dat vele klanten hogere verwachtingen hebben als het gaat om klantcontact. Snel reageren, vaak buiten kantooruren, en 24/7 bereikbaarheid zijn momenteel de norm. Dan is het wijs om niet achter te blijven om zo uw klanten tevreden te houden. Daarom is zakelijke mobiele telefonie zo handig. Doordat u overal en altijd bereikbaar bent, mist u geen inkomende berichten of belletjes meer!

Werk een stuk efficiënter

De mobiele telefoon is zoveel effectiever dan een vaste telefoon. U zult zien dat het werken met collega’s sneller en efficiënter zal gaan. En uw klanten zullen blij zijn dat jullie altijd bereikbaar zijn. En dat geldt niet alleen voor bellen. Zakelijke mobiele telefonie biedt ook andere integraties en mogelijkheden zoals Whatssapp Business, e-mail slimme zakelijke apps. Op deze manier kunt u gewoon doorgaan met werken als u onderweg bent!

Zakelijke mobiele telefonie: VoIP integratie

Combineer uw zakelijke mobiele telefonie met één totale VoIP-oplossing. Dit noemen we ook wel vast-mobielintegratie. Op deze manier verlopen zowel vaste- als mobiele telefonie via dezelfde telefooncentrale, gewoon in de cloud. De vaste telefoon doorschakelen naar mobiel wordt hierdoor nog een stuk eenvoudiger. Wij van IT-ForYou zorgen voor de volledige inrichting, dus u hoeft niets te doen!

    Hulp nodig met zakelijke mobiele telefonie?

    Neem contact op IT-ForYou en wij regelen perfecte mobiele telefonie voor uw organisatie. Vul het contactformulier hieronder in of bel ons direct op 085 902 3864.