IT-ForYou

Zakelijk glasvezel

Uw organisatie altijd online met zakelijk glasvezel

Om online zaken te kunnen doen bent u afhankelijk van een snelle internetverbinding. Maar hoe zorgt u er nu voor dat uw organisatie altijd online is en online blijft? Met zakelijk glasvezel van IT-ForYou bieden wij een passende oplossing voor uw organisatie. Zo zorgt het voor een voortdurende uitwisseling van data, wat de verbinding tussen organisaties, collega’s en bedrijfsobjecten mogelijk maakt. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte bent u niet alleen verzekerd van optimale beschikbaarheid, maar zult u ook merken dat de productiviteit van uw medewerkers wordt verhoogd.

Weergave van zakelijk glasvezel

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Voordelen zakelijk glasvezel

Dat u met zakelijk glasvezel beschikt over razendsnel internet moge duidelijk zijn, maar glasvezel voor bedrijven kent meer voordelen. Zo is het stabiel, schaalbaar en toekomst vast. De toegankelijkheid van de internetverbinding zorgt ervoor dat meerdere aanbieders hun diensten kunnen aanbieden over hetzelfde netwerk.

In tegenstelling tot andere internetverbindingen biedt zakelijk glasvezel een hoge upload snelheid, wat een mooie bijkomstigheid is voor organisaties die te maken hebben met een hoog dataverbruik en grote transacties. Wanneer uw organisatie veel gebruikmaakt van Microsoft 365 of online werkplekken in de cloud, is dit een toekomstbestendige oplossing, waarmee u verzekerd bent van continuïteit en stabiliteit.

Uw voordelen van glasvezel internet

  • Supersnel en stabiel internet
  • Zeer snelle upload- en downloadsnelheid
  • Eenvoudig op- en af te schalen
  • Flexibel en schaalbaar
  • Helemaal klaar voor de toekomst

  Realiseren glasvezelaansluiting

  Iedere ondernemer heeft recht op snel en stabiel internet, ook wanneer u gevestigd zit een buitengebied. Ondanks dat er in veel buitengebieden nog relatief weinig glasvezel ligt, is het realiseren van een zakelijke glasvezelaansluiting, in tegenstelling tot particulier glasvezel, vrijwel altijd mogelijk. Wilt u weten welke verbindingen beschikbaar zijn voor uw onderneming? Wij voeren graag een postcodecheck voor u uit.

  Overstappen op zakelijk glasvezel

  Heeft het internet een grote impact op uw organisatie? Dan is het van grote toegevoegde waarde om over te stappen. Zakelijk glasvezel van IT-ForYou is snel, betrouwbaar en ongevoelig voor storingen of vertragingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vast IP adres te koppelen aan uw verbinding en ontvangt u tegen een scherp tarief een zeer hoge bandbreedte. Wenst u advies over een eenvoudige overstap? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 085 902 3864. Onze specialisten maken u graag klaar voor de toekomst.