IT-ForYou

Wifi netwerk

Een snel WiFi netwerk door het hele pand of woning

We willen allemaal de voordelen van een goed WiFi netwerk ervaren. Of het nu kleine ruimtes betreft, of een groot kantoorpand: WiFi accesspoints zijn onmisbaar voor een goed dekkend draadloos netwerk. Wij kiezen voor de accesspoints van Ubiquiti omdat deze schaalbaar zijn en ze onbeperkt bijgeplaatst kunnen worden.

Wij werken voornamelijk met Ubiquiti Unifi Accesspoints. Dat komt omdat wij denken dat de prijs/kwaliteit verhouding, schaalbaarheid en beheer van deze accespoints op het moment het best is.

Heeft u behoefte aan betere WiFi of kampt u met WiFi problemen in uw kantoor of werkruimte? Wij lossen dit graag voor u op!

Voordelen van onze WiFi accesspoints

 • Centraal beheerd
 • Onbeperkt schaalbaar
 • Geen stroomkabels nodig
 • Tot wel 4 WiFi netwerken
 • Afgesloten gasten netwerk

Goed WiFi in vrijwel iedere locatie

  Voor iedere omgeving zijn er andere accesspoints beschikbaar. Zo zijn er specifieke accesspoints voor zowel binnen- als buitengebruik in de markt. Daarnaast heeft iedere accesspoint zijn eigen (unieke) specificaties. Voorbeelden hiervan zijn snelheid, bereik en aantal gelijktijdige gebruikers.

  Voor een goed dekkend draadloos netwerk die ook met grotere aantallen verbonden apparaten om kan gaan zijn goede accespoints essentieel. Door de oneindige schaalbaarheid van de apparatuur kunnen deze omgevingen aangelegd worden voor iedere situatie.

  Aanmaken van gast WiFi netwerken

  Wanneer u draadloos internet wilt aanbieden voor bijvoorbeeld uw campinggasten, dan wilt u niet dat ze bij uw interne apparatuur kunnen komen. Hiervoor kunnen we speciale gasten WiFi-netwerken aanmaken. die voorkomen dat iedereen die verbonden is met dit gastennetwerk bij uw lokale apparatuur kunnen komen.

  Hierbij is het ook mogelijk om de gasten op een gasten portal uit te laten komen, waarbij ze bijvoorbeeld akkoord moeten gaan met de voorwaarden. Denk ook aan het invoeren van een voucher code of dat de gasten het laatste nieuws van het park te zien kunnen krijgen.

  Beheer van WiFi accesspoints

   De accesspoints zijn via een app op de telefoon te beheren. Er kan op ieder moment een draadloos netwerk aangemaakt, aangepast of verwijdert worden.

   Dit hoeft u niet zelf te doen. Wij zullen ervoor zorgen dat de accespoints volledig geconfigureerd en werkend bij u worden geïnstalleerd of worden ingericht voor eigen installatie.

   Installatie

   Naast het aanbieden van de accespoints. Bieden wij ook de optie om het gehele netwerk te installeren. Hiervoor komen wij graag op locatie voor een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

   Offerte op maat?

    Iedere situatie is anders. Het is daarom moeilijk in te schatten hoeveel en welke accespoints nodig zijn om uw situatie te voorzien van een goed dekkend draadloos WiFi netwerk. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of inventarisatie!

    Plan een persoonlijke kennismaking

    Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.