IT-ForYou

VoIP telefonie

VoIP is dé oplossing voor zakelijke telefonie

Bent u op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw zakelijke telefonie? Dan is VoIP telefonie de juiste keuze. VoIP telefonie staat eigenlijk voor Voice over IP, ofwel bellen via het internet. Doordat u met VoIP gebruikmaakt van het telefoonnetwerk, heeft u veel communicatiemogelijkheden en kunt u gesprekken voeren van perfecte kwaliteit.

Als aanbieder en specialist op het gebied van zakelijke telefonie bent u hiervoor bij IT-ForYou aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op de zakelijke markt, bieden wij voor iedere situatie een geschikte telefonie oplossing. Bekijk onze oplossingen hier.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Zakelijke telefonie met Hosted Voice

IT-ForYou Hosted Voice

Zakelijke telefonie met onbegrensde mogelijkheden.

Bellen via Teams

Zakelijke mobiele telefonie

Overal en altijd bereikbaar voor uw klanten en medewerkers.

De voordelen van VoIP telefonie

VoIP telefonie is inmiddels een bewezen alternatief voor de fysieke ISDN-centrale. Het is niet alleen goedkoper, maar de telefonie oplossing levert meer voordelen op voor uw organisatie. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij.

  • Flexibiliteit: onbereikbaarheid door bijvoorbeeld uitval van een aansluiting is verleden tijd. Met VoIP telefonie zijn telefoonnummers gekoppeld aan een account en niet aan een locatie. Zo kunt u overal ter wereld bellen en gebeld worden op uw vaste óf mobiele nummer.
  • Uitgebreide functionaliteiten: VoIP telefonie kent een groot aantal functionaliteiten. Zo biedt de telefonie oplossing onder andere automatische doorverbindmogelijkheden, wachtrijen, gespreksopname en een persoonlijk doorkiesnummer.
  • VoIP en integratie: Hosted VoIP biedt de mogelijkheid om mobiele en vaste telefonie te integreren in één platform. Hierdoor zijn alle functionaliteiten van uw vaste telefoon beschikbaar op uw mobiele telefoon. Daarnaast kunt u VoIP eenvoudig laten samenwerken met andere systemen, zoals een ERP of CRM. Zo kunt u met één klik een telefoongesprek starten vanaf uw computer en herkent het systeem klanten bij binnenkomende gesprekken.

VoIP telefoonnummers

Bij IT-ForYou hebben wij VoIP telefoonnummers uit alle regio’s in Nederland op voorraad, zoals een 010 of 020 nummer. Wenst u liever een nationaal nummer? Kies dan voor een landelijk VoIP nummer, zoals een 085 en 088 nummer. Het gebruik van onze VoIP telefoonnummers zorgt ervoor dat u overal ter wereld bereikbaar bent voor inkomende gesprekken. Wanneer u al een telefoonnummer voor uw bedrijf heeft, dan kunnen wij gewoon uw huidige nummer porteren naar ons Hosted VoIP platform.

De VoIP oplossingen van IT-ForYou

Bent u geïnteresseerd in de VoIP oplossingen van IT-ForYou? Neem dan vandaag nog contact met ons. Onze VoIP specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt ons bereiken via het onderstaande contactformulier of door te bellen naar 085 902 3864.