IT-ForYou

Microsoft Office 365

Overal ter wereld toegang tot bestanden, mail en agenda?

Dat kan met Office 365; een verzamelpakket van meerdere Microsoft producten waaronder Office 2016, Microsoft Office Online, Microsoft Office Mobile en One Drive. Met Office 365 heb je overal ter wereld toegang tot jouw bestanden, mail en agenda. Ook kun je je gegevens makkelijk delen met collega’s. Je hebt geen geen servers op locatie meer nodig waardoor je bespaart op je IT kosten. Wij adviseren een overstap en bekijken graag samen met jou welk pakket van Office 365 het beste past bij jouw bedrijf.

Wat is Office 365?
Office 365 is een verzamelpakket dat je zelf kunt samenstellen. Het omvat het volledige Office 2016 pakket met de vertrouwde Microsoft programma’s Word, Excel en Outlook. Ook Microsoft Office Online is aanwezig om vanuit je webbrowser te werken. Het aangesloten pakket Microsoft Office Mobile installeer je op je tablet of telefoon. Ook One Drive, de cloud opslag van Microsoft is inbegrepen. En natuurlijk Exchange Online, de uitgebreide mailserver van Microsoft zodat je je mailarchief, agenda en adresboek naadloos kunt synchroniseren met al je apparaten.

Waarom Office 365?
Met Office 365 maak je jouw bedrijf tot een flexibele organisatie die aan alle verwachtingen kan voldoen. Het is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de meest recente softwareversies van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen jij bepaalt wie de bestanden kan inzien en/of bewerken. Zonder toegewezen rechten zijn de bestanden niet toegankelijk.

Eenvoudig samenwerken
Werk waar je ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met je team. Wanneer er werk verzet moet worden, kun je vertrouwen op Office 365. Ook vanuit het buitenland gaat alles gewoon door.

Werken met verschillende apparaten
Met bepaalde abonnementen kan een gebruiker Office op maximaal vijf pc’s of Macs, vijf tablets (iPad, Windows of Android) en telefoons installeren en de installatie snel overzetten naar nieuwe apparaten wanneer dat nodig is.

Voordelen Office 365

  1. Elke maand een vast laag tarief
  2. Eenvoudige installatie en beheer
  3. Geen meerkosten voor updates en nieuwe versies
  4. Bespaar op kosten eigen mailserver; de server van Microsoft regelt alles
  5. Schaalbaar en aanpasbaar bij groei en meer gebruikers.
  6. Altijd en overal doorwerken met Office 365
  7. Overal toegang to mail, agenda’s en documenten
  8. Aan de andere kant van de wereld samenwerken met je collega’s op kantoor in Nederland

IT-ForYou biedt Office 365, veilig en op maat
Veiligheid staat ook bij ons voorop! Het laatste dat je wilt is dat jouw data en bedrijfsgevoelige gegevens gehackt worden of dat je  systeem besmet raakt met een virus. Maak je geen zorgen. Bij IT-ForYou is opslag van data in Office 365 automatisch beveiligd met virusscanners en firewall. Alleen jouw werknemers hebben toegang tot de programma’s die zij nodig hebben. Voor buitenstaanders is deze toegang onmogelijk. Je kunt zelfs per gebruiker de toegangsrechten aanpassen.

Nieuwsgierig geworden?
IT-ForYou laat graag zien welke Office 365 pakketten er zijn. We brengen jullie wensen en behoeften in kaart en bekijken welke oplossing het meest geschikt is voor jullie bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je verrassen!

Cor van Vaneveld

ICT-specialist