IT-ForYou

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Business: alles overal beschikbaar

De IT-oplossingen van Microsoft zijn wereldwijd bekend en geeft bedrijven de mogelijkheid om efficiënt te werken. Het zakelijke Microsoft Office 365 Business Cloud Platform is een ideale oplossing en wordt volledig door IT-ForYou aangeboden en naar wens ingericht.

Microsoft Office 365 voor zakelijk gebruik

Wat is Microsoft Office 365 Business?

Microsoft Office 365 Business is een abonnementsservice die toegang biedt tot handige Microsoft Office-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, evenals cloud-gebaseerde diensten zoals e-mail en online opslag. Het is ontworpen voor bedrijven en organisaties van alle afmetingen. Met een abonnement op Microsoft Office 365 Business kunnen gebruikers de nieuwste versies van de Office-apps installeren op meerdere apparaten en overal met een internetverbinding toegang krijgen tot hun bestanden en e-mails. Bovendien bevat Office 365 Business samenwerkings- en communicatietools, zoals Skype for Business, die teams kunnen helpen efficiënter samen te werken.

  De voordelen van Microsoft Office 365

  De oplossingen van Microsoft Office 365 voor zakelijk gebruik zijn eindeloos. Hieronder sommen we een paar grote voordelen voor u op.

  • Ongekende productiviteit. Of u nu werkt op locatie of op kantoor. Bellen, chatten. cloud-functionaliteit, samenwerken en agenda's. Het is allemaal mogelijk.
  • Werk altijd veilig. Uw bedrijfsgegevens, apparaten en klantgegevens zijn goed beveiligd met Microsoft Office 365.
  • Bespaar kosten. Met slechts één productiviteitsoplossing bespaart u al gauw veel kosten en verbetert u de productiviteit van uw team.

  Haal alles uit Microsoft Office 365

  In onze dienstverlening is de configuratie volledig inbegrepen. Maar, ook persoonlijk advies om het maximale uit Microsoft Office 365 te halen behoort tot onze standaard werkzaamheden. Microsoft Office 365 Business is ook goed te combineren met Microsoft Azure Desktop.

  Met Microsoft Office 365 Business wordt een onderneming nog meer flexibel. Het pakket is eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd voorzien van de meest recente softwareversies van Microsoft. Bovendien is het veilig. Alleen u bepaalt wie de bestanden kan inzien en/of mag bewerken. Zonder toegewezen rechten zijn de bestanden niet toegankelijk.

  Hulp nodig bij installatie en/of configuratie?

  Wij helpen u graag! IT-ForYou heeft de specialisten in huis om voor uw bedrijf de gehele Microsoft Office 365 te installeren en te configureren. Bel ons op 085 902 3864 of vul het contactformulier hieronder in!

  Plan een persoonlijke kennismaking

  Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.