IT-ForYou

Hosted Voice

Profiteer van optimaal bereik met Hosted Voice

Als ICT dienstverlener willen wij maar één ding: zorgen dat uw organisatie goed bereikbaar is. De oplossing die wij hiervoor bieden is IT-ForYou Hosted Voice, een hoogwaardige telefoniedienst die wordt aangedreven door de nieuwste technologie. Het resultaat: een VoIP platform met één van de hoogste MTBF (Mean Time Between Failures) in de industrie. Met IT-ForYou Hosted Voice profiteert u van optimaal bereik en een flexibele en betrouwbare telefonie oplossing. Bovendien is het vriendelijk voor uw portemonnee en kunt u de oplossing eenvoudig uitbreiden.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.

Zakelijke telefonie met Hosted Voice

Bellen via Teams

Zakelijk bellen via Teams zodat uw communicatie nóg eenvoudiger kan. 

VoIP integratie voor vaste telefonie

VoIP telefonie

Een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw zakelijke telefonie. 

Alles-in-één telefonie oplossing

Met IT-ForYou Hosted Voice hoeft u niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Voor een vast maandbedrag per persoon profiteert u van dezelfde gebruiksgemakken, maar dan met extra functionaliteiten. Zo biedt IT-ForYou Hosted Voice u onder andere doorschakelmogelijkheden, bellen via belgroepen en integratie met mobiel. Is uw collega niet bereikbaar? Dan kunt u ervoor kiezen om gesprekken automatisch door te zetten naar een ander of om een voicemail op te nemen.

Daarnaast kunt u via de beheerapplicatie eenvoudig de instellingen van belgroepen en de gebruikers beheren en wijzigen. En wanneer uw bedrijf groeit, dan groeit onze alles-in-één telefonie oplossing gewoon met u mee.

  • Flexibel en schaalbaar
  • Betrouwbaar en veilig
  • Eenvoudig op- en af te schalen
  • Aan te passen naar uw wensen

Laat u informeren door onze experts!

Start vandaag nog met IT-ForYou Hosted Voice, de alles-in-één telefonie oplossing voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 085 902 3864. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vast mobiel integratie

Een bijkomend voordeel van IT-ForYou Hosted Voice is Vast Mobiel Integratie, ofwel het samenvoegen van vaste en mobiele telefonie. Dankzij Vast Mobiel Integratie maakt uw mobiel deel uit van uw vaste telefooncentrale, waardoor alle functionaliteiten van uw vaste telefoon beschikbaar zijn op uw mobiele toestel. Continue bereikbaarheid voor zowel vast als mobiel op één nummer zorgt ervoor dat u nooit meer een oproep mist. Daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer u met uw mobiele nummer of met het vaste kantoornummer uitbelt. Met de Vast Mobiel Integratie van IT-ForYou Hosted Voice creëert u niet alleen meer gebruiksgemak voor uzelf, maar ook meer herkenbaarheid voor uw klanten.

Werken op afstand met een IT-ForYou Hosted Voice Softphone

Wanneer u flexibel en op afstand wilt blijven werken, is een softphone van IT-ForYou Hosted Voice een uitermate geschikte oplossing. Middels deze oplossing stimuleert u uw medewerkers om op een slimme manier met elkaar te communiceren. Een softphone is niet meer dan een applicatie waarmee u uw computer, tablet en smartphone transformeert naar een zakelijke telefoon. Via de webbrowser krijgt u eenvoudig toegang tot alle belangrijke telefoonsysteemfuncties, waardoor u optimaal bereikbaar blijft voor uw collega’s en klanten, waar u ook bent. Voor het interne belverkeer blijft u bereikbaar via het verkorte kiesnummer.

Wilt u bellen nóg eenvoudiger maken? Maak dan gebruik van de CTI modus van IT-ForYou Hosted Voice. Hiermee kunt u eenvoudig ieder telefoongesprek vanaf uw computer beheren. Door middel van een visueel bedieningspaneel kunt u ieder telefoonnummer dat op uw computerscherm verschijnt bellen met uw fysieke telefoon, zonder dat u hiervoor handmatig het nummer hoeft in te voeren. Daarnaast kunt u met een simpele muisklik andere oproephandelingen uitvoeren, zoals doorverbinden of in de wacht zetten.

Klaar voor IT-ForYou Hosted Voice?

Breng het contact met uw medewerkers en klanten naar het allerhoogste niveau met IT-ForYou Hosted Voice. En dat op iedere gewenste locatie! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar 085 902 3864 Klaar voor de toekomst?