IT-ForYou

Azure Virtual Desktop

Overal toegang tot uw bureaublad met Azure Virtual Desktop

Microsoft Azure Virtual Desktop is een flexibele virtuele desktop waarmee u overal toegang heeft tot uw bureaublad en applicaties. De gecertificeerde professionals van IT-ForYou richten dergelijke moderne werkplekken volledig naar wens in. Haal ook het maximale uit de cloud met deze unieke oplossing van Microsoft!

Microsoft Azure Virtual Desktop

Wat is Azure Virtual Desktop?

Azure Virtual Desktop is een service van Microsoft Azure waarmee gebruikers een virtueel bureaublad kunnen maken en gebruiken in de cloud. Dit betekent dat gebruikers toegang kunnen krijgen tot hun bureaublad, programma’s en bestanden vanaf elk apparaat met een internetverbinding, zonder dat ze hun eigen hardware hoeven te gebruiken. Azure Virtual Desktop biedt een gemakkelijke en flexibele manier om virtuele bureaubladen te maken en te beheren en om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot de benodigde hulpmiddelen.

  De voordelen van Azure Virtual Desktop

  Waarom gebruik maken van Azure Virtual Desktop? Wij geven u wat handige voordelen op een rij.

  • Overal toegang tot uw bureaublad en de daarbij behorende toepassingen. Binnen enkele minuten heeft u Azure Virtual Desktop geconfigureerd en kunt u veilig op afstand werken.
  • Bied een herkenbare ervaring voor uw werknemers. Azure Virtual Desktop biedt een naadloze ervaring van Microsoft toepassingen als Teams en Office 365. Alsof iedereen gewoon achter hun vaste laptop of computer werkt.
  • Kostenverlagend. Door efficiënt aan de slag te gaan met de virtuele desktop, bespaart u flink wat kosten en stemt u alle operationele uitgaven netjes af op het bedrijfsgebruik.

  Microsoft Azure Desktop door IT-ForYou

  De specialisten van IT-ForYou zoeken continu naar de beste technieken en manieren om moderne ondernemingen te automatiseren. Hierdoor vinden wij dat Microsoft Azure Virtual Desktop en Microsoft Office 365 Business de beste oplossingen zijn!

  Door de jarenlange ervaring met netwerk- & systeembeheer kan IT-ForYou een maatwerk plan opstellen voor uw bedrijf. Bestaande software, kennis van mensen en de gebruikerservaring staan voorop. Laat ook uw bedrijf verhuizen naar de cloud, uw lopende bedrijfsvoering zal er niets van merken! Ben ons op 085 902 3864 of vul het contactformulier hieronder in.

  Plan een persoonlijke kennismaking

  Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.