WiFi Netwerken

WiFi Netwerken van hoge kwaliteit nu ook voor thuis gebruik.

Wie wil er thuis nu niet over een stabiel, snel en veilige WiFi verbinding beschikken? Precies dat wilt u toch ook.

Daarom biedt IT-ForYou nu professionele WiFi apparatuur aan voor thuisgebruik van bekende merken zoals: Cisco, EnGenius en Ubiquiti.

Hiermee garanderen wij een 100% stabiel WiFi netwerk voor thuisgebruik. Wij bieden een thuisoplossing aan: Het realiseren een supersnel Wi-Fi IEEE 802.11ac (Wi-Fi AC) netwerk, geschikt voor hoge doorvoersnelheden naar meerdere apparaten en in staat om probleemloos HD video te Streamen. Kortom een professioneel Wi-Fi netwerk gewoon bij u thuis.

 

Voordelen van onze WiFi apparatuur?

Geen last van verbroken verbindingen – irritaties – beperkingen en teleurstellingen

Meer voordelen van onze WiFi Netwerken voor thuis gebruik.

IT-ForYou weet dat u als particulier ook op zoek bent naar een stabiel, snel en veilig WiFi netwerk.  U wilt uw netwerk met zo min mogelijk inspanning optimaal laten werken zoals professionele bedrijven dat ook hebben. Met onze WiFi oplossingen hoeft u zich geen zorgen te maken over; onstabiele verbindingen, vervelende reboots of het niet kunnen verbinden met uw WiFi netwerk. Dat betekent zorgeloos genieten dag in dag uit.

U kunt starten met één AccessPoint voor in- en om het huis en als wilt wilt kunt u later uitbreiden naar meerdere AccessPoints (Dit is afhankelijk van uw wensen m.b.t. het bereik en eigenschappen van uw woning). Indien u al zeker weet dat u meerdere AccessPoints nodig hebt om de juiste dekking te realiseren achter in een grote tuin, dan kunt u dit aangeven, en zou u kunnen overwegen een AccessPoint voor buiten gebruikt te kopen. Wij leggen u graag de voordelen uit van een “Outdoor” systeem.

Indien gewenst kunnen wij uw AccessPoints en WiFi verbindingen extern via onze beveiligde beheeromgeving beheren. Hiermee hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken of het netwerk wel veilig of up-to-date is. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

En zeker niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs.

Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. U weet dat er aan kwalitatieve bedrijfsapparatuur vaak een aardig prijskaartje hangt. Bij IT-ForYou vinden wij dit niet zo normaal. Waarom zou u als particulier meer moeten betalen voor professionele apparatuur dan de grote bedrijven. Daarom biedt IT-ForYou u deze producten aan voor een eerlijke betaalbare prijs.

79,99 incl. BTW

Meer informatie of direct een professionele WiFi netwerk offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij helpen u graag verder.