IT-ForYou

Whatsapp

Loopt u vast? Acute vraag? Wij staan voor u klaar!

Stel gratis uw vraag via Whatsapp. Wij proberen u meteen te helpen. Lukt dat niet? Dan maken we een afspraak voor u.
Vragen stellen op Whatsapp is altijd gratis. U hoort meteen of we u via Whatsapp kunnen helpen of dat u beter een afspraak kunt maken. In dat geval kunnen we u vaak al een indicatie van kosten geven zodat u weet waar u aan toe bent. Wel zo handig.

Welke vragen mag ik stellen?

U mag ons alles vragen. Echt alles. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat we élke vraag kunnen beantwoorden. Maar dat laten we u dan weten. U kunt ons bijvoorbeeld vragen:

Tip: zet ons nu in uw adresboek: 085 902 3864

Als u ons toevoegt aan het adresboek van uw telefoon, dan kunt u ons altijd snel een vraag stellen als u vastloopt. Zelfs als uw computer geen internet heeft. Ideaal, toch?

Zo werkt het:

  1. Pak uw telefoon erbij en ga naar uw contactpersonen/adresboek.
  2. Maak nu een nieuw contact aan.
  3. Vul bij naam bijvoorbeeld ‘IT-ForYou’ in, en bij het nummer ‘085 902 3864.
  4. Tip: stuur ons meteen een (test)berichtje om kennis te maken
  5. Hopelijk tot snel op Whatsapp!

 

Hoe snel krijg ik antwoord?

We proberen natuurlijk altijd meteen te regelen. Als het druk is kan het zijn dat het even duurt. We reageren (bijna) altijd binnen een uur. In het weekend en ’s avonds na 22:00 uur zijn we gesloten, zodat we bij kunnen komen van het werken. U mag ons dan natuurlijk wel een vraag stellen. We reageren dan waarschijnlijk de volgende ochtend.

Wat kost het?

Whatsapp vragen kosten niets.

Het kan zijn dat we u aanraden een afspraak te maken met IT-ForYou. We kunnen immers niet alle vragen via Whatsapp goed beantwoorden. Dan leggen we u graag uit wat de kosten daarvoor zijn.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.