Waarom kiezen voor ons?

Waarom kiezen voor IT-ForYou?

BEDRIJF

IT-ForYou is een jong en dynamisch ICT bedrijf dat zich voornamelijk richt op de wensen van de klant. Naast het verrichten van reparaties en onderhoud aan alle merken computers, laptops en rand apparatuur kunnen we ook indien nodig nieuwe apparatuur leveren.

IT-ForYou informeert haar klanten graag over de vele mogelijkheden op ICT gebied. Wij bieden oplossing op maat, zowel voor ondernemers in allerlei verschillende branches zoals de horeca maar ook voor particulieren. Onze diensten kunt u de zo groot of zo klein maken als u zelf wenst!

IT-ForYou geeft als totaal oplosser advies over de juiste apparatuur, bekabeling en verbindingen en realiseren dit voor u. Anders gezegd, wij zorgen voor: de werkplekinrichting (hardware), software, systeembeheer, veilige opslag, websitehosting, wifi verbinding en support. Als uw ICT-partner staan wij met enthousiasme klaar voor advies, implementatie en ondersteuning.

ERVARING EN WERKWIJZE

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de ICT! Wij kunnen een snelle en praktische inventarisatie maken van uw behoeften en eisen. Vervolgens komen wij met een oplossing. Deze is goed onderbouwd en heeft een gunstig kostenplaatje. We kunnen ook een onderhoudscontract bieden tegen een aantrekkelijk uurtarief. We zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en hebben korte communicatielijnen. Wij werken met een No-cure No-Pay garantie. De medewerkers van IT-ForYou spreken een voor leken begrijpelijke, heldere taal zodat iedereen snapt wat er bedoeld wordt. Onze mensen hebben een flexibele houding en een no-nonsens aanpak. Wij zeggen wat we kunnen doen én doen wat we zeggen!

BEREIKBAARHEID SERVICEDIENST

De service dienst van IT-ForYou is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. We bieden onze diensten aan via computerhulp op afstand of we komen bij u langs om de problemen te verhelpen.

IT-FORYOU BETEKENT VOOR U:

  • Iemand die meedenkt over wat u wilt of nodig heeft
  • U krijgt dat wat echt nodig is
  • Een volledig inzicht in alle kosten
  • No-Cure No-Pay
  • Eén aanspreekpunt in duidelijke taal voor alle ICT-vragen
  • Service en support via computerhulp op afstand
  • Eigen service dienst
  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar

 

Stuur een WhatsApp bericht
Verzenden via WhatsApp