IT-ForYou

Hulp bij telefoon, internet, smart tv en tablet

We helpen je snel op gang

Je hebt een nieuwe (digitale) televisie. Dan zijn er veel mogelijkheden en instellingen. Hoe kun je de tv het beste aansluiten? Hoe programmeer je de zenders op de gewenste manier? Hoe kom je bij ‘uitzending gemist’ en kun je de laptop ook aansluiten? Of je nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat: met onze hulp haal je meer uit jouw tv.

Software installeren, e-mail instellen of apps downloaden: hoe gaat dat eigenlijk op tablets? IT-ForYou komt graag bij je langs om dit te laten zien.

Wij helpen je (smart) tv in te stellen door:

  • De televisie aan te sluiten: De televisie wordt eerst juist aangesloten. Heb je digitale tv? Dan helpt de student ook graag met de digitale ontvanger. Het is vaak ook mogelijk om het beeld van jouw laptop op de tv te zien. Leuk voor foto’s of YouTube-filmpjes.
  • De zenders te programmeren: Als je jouw (digitale) televisie hebt aangesloten, heb je niet direct beeld. Je moet eerst de zenders programmeren. Weet je niet hoe dit werkt? Of wil je andere zenders installeren? IT-ForYou stelt dit graag voor je naar wens in.
  • De mogelijkheden door te nemen: In het geval van digitale televisie zijn er veel extra mogelijkheden. Zo kun je programma’s vaak opnemen, doorspoelen, op pauze zetten of terugkijken via de optie ‘uitzending gemist’. IT-ForYou laat het je allemaal zien.

Wij helpen je tablet goed te gebruiken door:

  • Internet op je tablet te installeren: Ben je benieuwd hoe je internet op je tablet kunt installeren? IT-ForYou neemt de tijd om je dit voor te doen.
  • Apps te downloaden: Tablets werken altijd via apps: programmaatjes die je nodig heeft om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, foto’s te bewerken of het weerbericht te checken.
  • E-mail in te stellen: E-mail instellen op tablets werkt bijna hetzelfde als op de computer. Toch zijn er een paar verschillen. IT-ForYou weet hier alles van en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt. Je kunt gelijk aan de slag met e-mailen.

Haal alles uit je mooie nieuwe toestel. In contact met je familie en vrienden op social media en WhatsApp. Zet alle telefoonnummers over tussen smartphones. Zorg dat je regelmatig een back-up maakt. Smartphones instellen gebeurt met apps.

IT-ForYou zorgt dat alles prettig werkt en geeft hier duidelijke uitleg over.

Wij helpen smartphones in te stellen, bijvoorbeeld door:

  • Jouw favorieten in te stellen: Welke social media gebruik je? Snel toegang tot je agenda, internetverbruik en favoriete nieuwssites? Je kunt zelf urenlang allerlei apps en widgets zoeken. Of je vindt snel jouw favoriete instellingen.
  • Verbinding te maken met wifi: Door verbinding te maken met een draadloos thuisnetwerk, heb je een snelle toegang tot internet dat niet van je maandelijkse internettegoed afgaat. Ook buitenshuis is er vaak wifi beschikbaar. Wij stellen dit graag voor je in.
  • Je wegwijs te maken in apps: Smartphones zitten vol mogelijkheden, van e-mailprogramma’s en routenavigatie tot de keuze uit duizenden apps die je online kunt vinden. Wat is er allemaal mogelijk? Wat vind je handig? Wij adviseren je graag.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.