IT-ForYou

Data recovery

Data recovery om uw bestanden te herstellen

Er gaat dagelijks veel data met emotionele en/of financiële waarde verloren van datadragers. Veel gebruikers weten niet dat data recovery mogelijk is of laten hun datadrager door amateurs behandelen. Hierdoor kan de schade juist toenemen of de data kan niet meer permanent hersteld worden. En dat vinden wij geen oplossing!

Data recovery

Onze data recovery oplossingen

Wij willen dat iedereen op de hoogte is van het feit dat data recovery mogelijk is in vrijwel alle gevallen. Professionele data recovery is meestal mogelijk zodat er weer beschikking is over dierbare (verloren) data. Er zijn inmiddels al veel verschillende soorten datadragers op de markt met ieder een eigen manier van werken. Hierdoor hebben we inmiddels alle situaties wel gezien en hebben we voor ieder probleem een passende data recovery oplossing. Met de beste data recovery engineers in huis behalen we een succespercentage van maar liefst 95%.

Alles over data recovery

Wat doen we?

Wij voeren data recovery uit voor alle media, merken en besturingssystemen met de beste resultaten zodat klanten weer kunnen beschikken over hun bestanden waar zij waarde aan toekennen. Zelfs in gevallen waarbij het lijkt alsof de data niet meer te herstellen is, bieden wij vrijwel altijd uitkomst. Onze unieke data recovery methode zorgt altijd voor de beste resultaten.

Hoe doen we dit?

Wij maken mensen bewust van het feit dat met data recovery belangrijke data teruggeroepen kan worden. Om data recovery toegankelijk te maken voor iedereen, bieden wij een transparante manier van werken die voor iedereen eerlijk en duidelijk is. Onze doelstelling is om iedereen met dataverlies bij te staan met de beste data recovery service.

Tip over data recovery

Heeft u een hardeschijf waarvoor een data recovery nodig is? Sluit de harde schijf dan niet aan, leg deze niet in rijst en/of zorg ervoor dat deze minimaal verplaatst wordt!

Welke data kunnen wij herstellen?

  • Softwarematig beschadigde harde schijven
  • Fysiek beschadigde harde schijven
  • SSD schijven
  • Complete RAID systemen
  • USB, SD en overige Flash geheugen
  • Telefoons met Flash geheugen

Hoe werkt data recovery?

1. Diagnose

Om te weten wat de oorzaak van het verlies van data is, moeten wij eerst de datadrager onderzoeken. Op basis van deze diagnose kunnen wij een herstelplan maken.

2. Offerte

We stellen een heldere offerte op, met daarin een vaste prijs voor alle de werkzaamheden en doorlooptijd.

3. Overzicht maken

Voordat u betaalt, wilt u natuurlijk weten of uw belangrijkste data teruggevonden is. Daarom ontvangt u eerst een lijst met alle bestanden die wij kunnen herstellen. Indien akkoord starten wij op dat moment officieel met de data recovery na ontvangst van betaling. Kunnen wij uw bestanden niet terughalen? Dan betaalt u verder ook geen kosten, behalve de initiële onderzoekskosten.

4. Recovery data retour

Zodra de recovery voltooid is, sturen wij deze terug op een externe hardeschijf of USB stick.

Kunnen wij u helpen met uw verloren data?

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.