IT-ForYou

Computercursus

IT-ForYou organiseert diverse computercursussen

Wij organiseren diverse computercursussen met een ervaren medewerker die u in uw eigen omgeving vertrouwd maakt met alle ins- en outs van uw computer. Onze trainingen zijn zowel gericht op particulieren als op het bedrijfsleven.

Computerlessen van IT-ForYou hebben een andere opzet dan de algemene computercursussen die vaak aangeboden worden. Onze computerlessen zijn privé in plaats van in een groep waar de ene persoon meer aandacht vraagt dan de andere. Zo wordt u minder afgeleid en komt u direct toe aan wat u graag wilt leren.

Onze lessen behandelen alleen de zaken waar u graag meer over wilt weten. U kunt denken aan het gebruik van uw computer of mobiele telefoon en van programma’s als email, Facebook, Twitter, Skype. Ook tekstverwerken of het scannen en bewerken van foto’s zijn onderwerpen.

De lessen vinden plaats bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. U hoeft niet te reizen en u ondervindt geen parkeerproblemen op locatie.

Door deze doelgerichte aanpak van onze lessen krijgt u meer waar voor uw geld.

Uw voordeel I
U leert exact dat wat u graag wilt leren. Wat u al weet hoeft niet opnieuw behandeld te worden. Dat maakt de computerlessen van IT-ForYou veel efficiënter dan standaard computerlessen.

Uw voordeel II
IT-ForYou geeft uitsluitend privé computerlessen waarbij u één op één werkt met uw leraar. Er is niemand anders die u afleidt of die alle aandacht van de leraar opeist. Hierdoor leert u snel en efficiënt.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.