IT-ForYou

Computer Service abonnement

Waarom een IT-ForYou Service abonnement?

Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, de afhankelijkheid van de computer wordt dan ook groter en groter. Vaak ontstaan er ergernissen als uw computer, randapparatuur of internetverbinding niet (juist) functioneert. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uw kinderen/gezinsleden die hun huiswerk niet kunnen (af)maken.
  • Financiële zaken die niet geregeld kunnen worden.
  • Een stukje ontspanning zoals een sociaal medium of games die niet werken.

Voor (onder andere) bovenstaande problemen heeft IT-ForYou een technische dienst speciaal geënt op particuliere gebruikers. Ondanks onze scherpe tarieven lopen de kosten van bijvoorbeeld een herinstallatie, back-up en het weer bij u thuis aansluiten van uw computer al gauw in de honderden euro’s. Met een IT-ForYou Serviceabonnement zijn al deze kosten gedekt en kunt u altijd onbeperkt gebruik maken van onze professionele diensten.

Met een serviceabonnement heeft u recht op:

  • Onbeperkt aantal keer gratis voorrijden!
  • Onbeperkt aantal uren gratis arbeidsloon bij computerproblemen!
  • Vaste reactietijd van maximaal 2 werkdagen bij het melden van computerproblemen!

Hoe de problemen veroorzaakt zijn, doet er niet toe met een IT-ForYou serviceabonnement. Of het probleem nu veroorzaakt wordt door een virus, of door ondeskundig gebruik. Wij lossen het probleem altijd op, zonder bijkomende kosten!

LET OP: Als er een hardware defect is dan betaalt u alleen de hardware, en geen arbeid.

 

Aanmelden

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.