IT-ForYou

Nieuwe Computer

Nieuwe computer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe computer, stellen wij aan de hand van uw behoefte een gebruikersprofiel op. Vervolgens stellen wij voor u een betrouwbare en snelle computer samen die op de toekomst is voorbereid.

Interesse in een nieuwe computer
Heeft u interesse in een nieuwe computer, neem dan gerust contact met ons op. Na het opstellen van uw gebruikersprofiel maken wij voor u vrijblijvend een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij de computer voor u samenstellen. Zodra de nieuwe computer gereed is, maken wij een afspraak met u en komen wij de nieuwe computer bij u thuis plaatsen. Indien gewenst maken wij een back-up van uw data en kopiëren wij deze naar uw nieuwe systeem. Wij zorgen ervoor dat uw randapparatuur zoals een printer, webcam en scanner weer functioneert op uw nieuwe computer. Ook zorgen wij voor de juiste instellingen van e-mail, internet en antivirus. Ten slotte instrueren we u in het gebruik van uw nieuwe systeem.

Computer op maat
Wilt u een computer puur voor tekstverwerken en internet dan stemmen wij de computer daar op af. Wilt u een computer waar u films mee kunt kijken of foto’s op kunt bewerken dan stemmen we hem daar op af. Als u een goede game pc wilt, zorgen wij dat de computer helemaal getuned wordt voor games. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een computer speciaal naar uw wensen samen te stellen. Wij gebruiken uitsluitend A-merken voor de hardware. Daarom kunnen wij op nieuwe systemen een garantieperiode van 2 jaar hanteren.

Waterkoeling
Wilt u een computer met waterkoeling dat is ook mogelijk.

Uw oude computer
Als u de oude computer niet wilt houden voeren wij deze veilig voor u af. Alle gegevens worden vernietigd en de computer wordt milieuvriendelijk vernietigd zodat u er geen omkijken meer naar heeft en u een veilig gevoel kunt hebben dat uw oude gegevens niet ergens op straat komen te liggen.

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.