Ervaar de waarde van ICT

Laptop & Desktop leasen

-> Laagste maandbedrag van Nederland
-> Leasetermijn van 24 tot 72 maanden
-> Snelle levering en op maat gebouwd
-> De laatste en beste technologie

Zakelijk leasen bij IT-ForYou

Je bent op zoek naar nieuwe hardware zoals laptops en desktop PC’s maar je wilt de investering niet ineens maken? Dan is een lease concept zoals Device as a Service (DaaS) een zeer interessante oplossing. Met name vanuit financieel oogpunt gezien is hardware Lease erg aantrekkelijk.

Laptop en PC leasen bij IT-ForYou

Voorspelbare en heldere kosten bij hardware Lease
Bij hardware lease ben zijn de maandelijkse kosten vast, geen verassingen. De lease periode is zelf te bepalen en kun je afstemmen met de levenscyclus die het best bij de organisatie past en je van het product verwacht. Op deze manier zijn de totale kosten van de IT volledig inzichtelijk en simpel te budgetteren.

Bij lease geen investeringen vooraf
Wanneer je kiest voor een lease concept is er voorafgaande aan de levering van de hardware lease geen investering nodig. De kosten worden op maandelijks basis uitgesmeerd over een periode van meestal 36 maanden of meer. Op deze manier blijft er kapitaal beschikbaar om te investeren in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Full Service lease, device as a service (DaaS)
De keuze voor Device as a service (DaaS) staat synoniem aan volledige ontzorging van de IT omgeving. Onderhoud en reparaties zijn immers inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag, dus geen reparatie- en servicekosten meer. Zo blijft de hardware in absolute topconditie waardoor deze maximaal inzetbaar blijft.

Leasen van laptops op maat
Zoals je kunt zien op onze website zijn laptops bij ons zelf samen te stellen. Ook dit draagt bij aan een langere levenscyclus omdat je samen met ons de hardware kan bepalen die je echt nodig hebt. IT-ForYou biedt je de mogelijkheid om jouw zakelijke laptop tot in de kleinste details helemaal zelf samen te stellen. Wanneer de laptop of desktop configuratie bepaald is vragen we een lease offerte aan voor de gekozen hardware.

Jouw zakelijke laptop of pc leasen
Heb jij precies doorgegeven hoe jouw zakelijke laptop op maat eruit moet komen te zien, of welke specificaties de laptops van jouw werknemers allemaal in huis moeten hebben? Neem dan contact met ons op.