Referenties

Klantenervaringen bij IT-ForYou

Klantervaringen is de beste reclame die er bestaat. Onderstaand treft u verhalen van klanten die beschrijven hoe zij de – soms al jarenlange – samenwerking met IT-ForYou ervaren. Natuurlijk proberen wij u zo goed als mogelijk te helpen met uw computerproblemen. Maar is het niet mooier als klanten dat zelf vertellen?

Wilt u als klant van ons uw verhaal hier ook willen plaatsen? Neemt u dan even contact op via het contactformulier.

Ik had al een tijd last van dat mijn laptop uitviel zonder enige reden. Ik ben dan ook bij verschillende zaken geweest die mij konden helpen, maar zij wisten niet zeker of het zou werken en zij waren ook hartstikke duur. Toen kwam mijn dochter er mee dat ze van een vriendin had gehoord dat Cor van Vaneveld mij kon helpen. Ik dacht waarom ook niet en ik nam gelijk contact met hem op. Hij was erg goed en hij wist waar hij mee bezig was. Hij nam ook zonder te aarzelen de job aan en mijn probleem was zo verholpen. Ik ben ook erg blij met het resultaat.

Hij hielp mij goed, deskundig en snel, problemen zijn opgelost.

Hendrika Westerhof

Particulier

Ik had al een hele tijd problemen met mijn laptop. Veel geluid maken, erg traag en ga zo maar door. Ik had al heel internet afgezocht naar een ICT bedrijf die voor een betaalbare prijs mijn laptop kon verbeteren. Helaas helemaal niemand die aan mijn wensen voldeed tot dat ik terecht kwam bij Cor van Vaneveld van IT-foryou. Hij hielp mij direct met mijn problemen. Hij was erg vriendelijk en hij legde alles ook uit wat hij deed. Ik vond het vooral erg fijn dat hij naar mijn wensen luisterde en hij die ook respecteerde. Hij heeft mij erg goed geholpen en mij laptop werkt nu echt perfect. Ik ga zeker nog terug komen!!!

Groetjes Daphne

Daphne Coens

Particulier

Goeden service .en toelichting die hij.heeft gegeven .ook.goed uitgelegd Zeer tevreden. 🙂

Margareth Van Der Meer

Particulier

Ben zeer te spreken over de werkzaam heden die zijn gedaan. De laptop is aanzienlijk sneller en werkt weer voortreffelijk. En als ik er niet uitkwam dan ben ik zeer tevreden met de hulp die geboden werd door C. Vaneveld

Ben Coens

Particulier

Ik wil hiermee mijn ervaring delen met de toekomstige clienten van cor, de correcte benadering en geduld waarmee cor mij tegemoet trad waardeer ik ten zeerste en ook de deskundige ervaring. Ik had een probleem met de laptop en de connectie met mijn draadloze printer die functioneerde niet optimaal, hij heeft gezorgd dat deze weer naar mijn volle tevredenheid functioneert en de nota was zeer redelijk te noemen. Dit behandeling is voor mij zeker bij eventuele toekomstige problemen om cor te raadplegen.

Anneke van Vaneveld

Particulier

We hebben Cor ingeschakeld voor wat problemen met de laptop. Cor is een enthousiaste ( bijna) startende ondernemer met hart voor de zaak. We hebben hem ervaren als een vriendelijke , serieuze man met kennis van zaken. Hij denkt daarbij met je mee en gaat snel en nauwkeurig te werk. Ik hoop voor je dat je veel klanten in de toekomst blij gaat maken met je kennis en hulp. En zorg er voor dat als je echt zelfstandig bent je iets meer rust gaat krijgen want het moet natuurlijk wel leuk blijven 😊.

Met Vriendelijke Groet Annelies Witjens.

Annelies Witjens

Particulier

Cor is goed in zijn werk.
Als je hem belt, kan die snel een afspraak maken om bij je langs te komen.
Ben zeer tevreden over alles wat die doet met de computer.

Emmy van Dijk

Particulier