ICT Specialist Oostwoud

ICT Specialist Oostwoud voor particulieren en ondernemers

ICT Specialist Oostwoud

Kent u dat? U wilt aan het werk maar de laptop doet het niet, het netwerk hapert of de WIFI valt steeds uit! Dan biedt IT-ForYou uitkomst. Bij IT-ForYou staan uw uitdagingen op ICT-gebied centraal. Wij zijn dé ICT specialist en hebben al meer dan 10 jaar ervaring. ICT is ons leven!

Wie is IT-ForYou?
IT-ForYou is ICT specialist voor álle ICT zaken. Wij hebben een up-to-date kennis van ICT zaken, of het nu gaat om het repareren, onderhouden, of installeren van computers en laptops óf de verkoop van computers, laptops, hardware en softwareproducten. De afgelopen jaren hebben wij vele klanten al naar tevredenheid kunnen helpen en wij hopen hetzelfde te mogen doen voor u of uw bedrijf! We leveren onze diensten aan bedrijven maar ook aan particulieren. Niet één opdracht is voor IT-ForYou te groot of te klein.

Wij zijn betrouwbaar, spreken begrijpelijke taal en zijn altijd bereikbaar. Wij kunnen service en support bieden via computerhulp op afstand. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het creëren van een goed WIFI netwerk bij u thuis, op de zaak of in de horeca. Wij denken vanuit de gebruiker en werken vanuit de ICT’er. We zeggen duidelijk wat we gaan doen, maar doen ook precies wat we zeggen.

Voor wie is IT-ForYou?
IT-ForYou geeft ondersteuning aan zowel particuliere als zakelijke gebruikers met ICT-gerelateerde problemen in de breedste zin van het woord. We doen dit thuis, op kantoor of op afstand met uitstekende support. Wij zijn na kantoortijd gewoon bereikbaar want problemen met ICT doen zich bij voorkeur niet voor tussen 9.00 tot 17.00. Wij menen dat goede service niet alleen toebehoort aan de grote bedrijven. Wij maken uw ICT omgeving klaar voor de toekomst.

ICT Specialist Oostwoud
Heeft u problemen op het gebied van ICT, welk probleem dan ook bel dan eens met IT-ForYou. Of u nu particulier bent, een ondernemer bent of in de Horeca werkt, Wij staan u altijd én graag te woord! IT-ForYou is 24 uur per dag bereikbaar.

Onze klanten beoordelen ons met 5 uit 5 sterren

SNEL, KWALITATIEF EN OP BASIS VAN NO CURE NO PAY!
Wij repareren jouw sociale en zakelijke leven!

ICT Keurmerk
ICT Waarborg