IT-ForYou

Apple Reparatie

De Apple iMac, MacBook Pro en MacBook Air

behoren tot de meest geavanceerde en degelijke computers die te koop zijn.
Maar zelfs aan high-end Apple producten kunnen problemen ontstaan, zoals een vastgelopen iMac of een MacBook die oververhit raakt. Heeft u een probleem met uw Mac? De Apple specialisten van IT-ForYou repareren dagelijks alle denkbare typen Macs, snel en professioneel. Heeft u dus hulp nodig, neem dan nu contact met ons op

IT-ForYou voert reparaties uit, biedt service en support voor alle Apple modellen. De meest voorkomende modellen en Apple reparaties worden hieronder verder toegelicht.

MACBOOK REPARATIE EN UPGRADE
Bekende problemen zijn een defecte harde schijf of een MacBook die uitvalt door oververhitting. Als uw MacBook traag wordt, kan het tijd worden om de software op te schonen of opnieuw te installeren. U kunt ook uw MacBook sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer geheugen of een snellere (SSD) harddisk. Zelfs oudere modellen MacBooks kunnen daardoor vele malen sneller worden.

IMAC REPARATIE EN UPGRADE
Start uw iMac niet meer op of word deze steeds trager? Soms komt dit door problemen met de software, in andere gevallen is een van de onderdelen (hardware) aan vervanging toe.
Ook kunt u uw iMac sneller maken, door deze van een upgrade te voorzien.
Door bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een snellere (SSD) harddisk te plaatsen, kan vrijwel elk model iMac weer een stuk sneller worden en nog jaren mee!

MODELLEN APPLE REPARATIE
De bekendste Apple computers zijn de MacBook laptop en de iMac pc. Daarnaast levert Apple andere modellen voor diverse gebruikers.

Een overzicht met kenmerken:

  • MacBook Air – zeer licht en compact, maar toch krachtig genoeg voor dagelijks gebruik.
  • MacBook Pro – deze serie bevat enkele van de meest krachtige en betrouwbare laptops op de markt.
  • Mac Mini – het compacte Apple pc’tje, dat op een losse monitor, toetsenbord en muis wordt aangesloten.
  • iMac – de bekende alles-in-een pc van Apple, waarbij beeldscherm en andere onderdelen zijn verwerkt in een stijlvol en krachtig apparaat.
  • Mac Pro – de meest krachtige Apple pc, die tot in het extreme kan worden uitgebreid voor maximale prestaties.

 

Geef hier uw reparatie op

Plan een persoonlijke kennismaking

Weet u niet welke oplossing het beste bij u past of loopt u tegen een probleem aan? Tijdens een korte online kennismaking kijk ik met u mee naar de mogelijkheden.